Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μάνος Δασκαλάκης: Ο λόγος που έκανε τρεις μηνύσεις – «Ο γιατρός της Τζωρτζίνας έπρεπε να ακολουθήσει τη θεσμική οδό»

Μάνος Δασκαλάκης: Ο λόγος που έκανε τρει...

«Ο πελάτης μου έχει διατηρήσει στωική στάση»

Τρεις μηνύσεις κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης και ο δικηγόρος του,  εξήγησε γιατί ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε σε αυτήν την κίνηση. «Δεν είναι τρεις γιατροί… Να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα» τόνισε αρχικά ο κ. Γεωργακόπουλος  και πρόσθεσε πως: «είναι τρεις οι μηνύσεις, τρία διαφορετικά πρόσωπα, ο ένας είναι ο κ. Ηλιάδης».

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Ηλιάδης, γιατρός της 9χρονης Τζωρτζίνας δήλωσε πως ο Μάνος Δασκαλάκης γνώριζε τις υποψίες που είχε ο ίδιος για έγκλημα.

Σε ό,τι αφορά την μήνυση του 30χρονου πατέρα, ο δικηγόρος του ανέφερε πως: «ο κ. Ηλιάδης έχει δώσει αρχές Απριλίου, αν τυχόν θυμάστε, στην 18η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μια εκτενέστατη κατάθεση, 9σελιδη, στην οποία αναφέρεται σε διάφορα ζητήματα σχετικά με τις νοσηλείες της Τζωρτζίνας, με τις επαφές του με τους γονείς, με αρκετά ζητήματα τα οποία ήξερε και ο ίδιος και η ανακρίτρια. Δυστυχώς, με έκπληξη ακούσαμε ότι την συνέντευξή του πριν από τρεις μέρες όπου αναφέρεται σε ζητήματα τα οποία δεν έχουν τεθεί στην κατάθεσή του υπόψιν των αρχών και σε καμία περίπτωση δεν έχουν τεθεί υπόψιν του κυρίου Δασκαλάκη. Δηλαδή, αν έχουμε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας στο μυαλό του κυρίου Ηλιάδη, ποτέ αυτό δεν το επικοινώνησε ούτε στον κύριο Δασκαλάκη ούτε σε οποιονδήποτε άλλον».

Στην συνέχεια, ο κ. Γεωργακόπουλος πρόσθεσε πως: «Να σημειώσω στο σημείο αυτό πως αν πράγματι είχε μια τέτοια σκέψη ο κ. Ηλιάδης την οποία φυσικά δεν επικοινώνησε στον κύριο Δασκαλάκη, η οδός που έπρεπε να ακολουθήσει είναι η θεσμική, όχι δηλαδή μόνο τον πατέρα αλλά και την εισαγγελία, τις Αρχές, τουλάχιστον τη Διοίκηση του νοσοκομείου, πράγμα που δεν έκανε».

Ο κ. Γεωργακόπουλος διαψεύδει πως υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση από τον κ. Ηλιάδη προς τον Μάνο Δασκαλάκη πως υπάρχει πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. «Σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από την κατάθεσή του στην ανακρίτρια. Σε κάθε περίπτωση ένα τέτοιο περιστατικό θα είχε αναφερθεί σε μια κατάθεση εκτενέστατη και θα είχε αναδειχθεί τόσο καιρό από τα ΜΜΕ» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά τις άλλες μηνύσεις που κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης, είπε πως: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω τα πρόσωπα όμως επειδή το τελευταίο διάστημα έχει αναδειχθεί… μπορώ να πω ότι ορισμένοι έχουν ξεπεράσει τα όρια στον τρόπο με τον οποίο σχολιάζεται ο κ. Δασκαλάκης από διάφορα άτομα με δημόσιο βήμα…» και διευκρίνισε πως δεν είναι γιατροί άλλα άτομα που έχουν πάρει θέση για την υπόθεση.

«Δεν είναι γιατροί, είναι άτομα που έχουν κάνει δημόσιες δηλώσεις το τελευταίο διάστημα εις βάρος του κ. Δασκαλάκη, έχουν υπερβεί τα όρια του δικαιολογημένου ενδιαφέροντος που υπάρχει για την υπόθεση και γενικά έχετε διαπιστώσει νομίζω, ότι έχει διατηρήσει και ο κ. Δασκαλάκης μια στωική στάση στον τρόπο με τον οποίο συζητούνται διάφορα πράγματα για το άτομο του και την υπόθεση γενικά» σχολίασε ο δικηγόρος.

πηγη: Alpha

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις