Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: Νεκρά 2 μέλη του πληρώματος – Βρέθηκε ζωντανό το τέταρτο μέλος του πληρώματος -ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ

Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: Νεκρά 2 μέλη...

Το πυροσβεστικό ελικόπτερο Mi8 μισθωμένο από την Ουκρανία

ΝΕΟΤΕΡΟ: Ζωντανό βρέθηκε το τέταρτο μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου που έπεσε στη Σάμο καθώς ο άνδρας κολύμπησε μέχρι την ακτή και σώθηκε. Ο Μολδαβός κατάφερε να φτάσει μέχρι την παραλία όπου και εντοπίστηκε στην ακτή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Από την πτώση του ελικοπτέρου στη Σάμου δυο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ για τα αίτια της τραγωδίας ο Αερολιμεναρχης Σάμου έχει ενημερώσει την Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων για να προχωρήσει στη διερεύνηση των αιτιών.

*Δυο νεκροί και ένας αγνοούμενος είναι μέχρι τώρα ο τραγικός απολογισμός της πτώσης του πυροσβεστικού ελικοπτέρου στη Σάμο σύμφωνα με το ΕΚΑΒ. 

Το ελικόπτερο επιχειρούσε στην πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στη Σάμο που περισυνέλεγε νερό όταν έχασε τον έλεγχο και έπεσε στη θάλασσα στην περιοχή του Αγίου Μηνά.

Ζωντανός είναι ο Ρουμάνος πιλότος, το πρώτο μέλος του πληρώματος που περισυνέχθηκε από το Λιμενικό και έχει μεταφερθεί ήδη στο Γενικό Νοσοκομείο της Σάμου.

 

Τα άλλα δυο μέλη του πληρώματος βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους παρά τις προσπάθειες ανάνηψης ενώ αγνοείται ακόμη ένα άτομο.

 Το πυροσβεστικό ελικόπτερο Mi 8 έχει μισθωθεί από την Ουκρανία και βοηθούσε στην κατάσβεση της φωτιάς στη Σάμο.

* Χωρίς τις αισθήσεις του έχει ανασυρθεί ένα μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου που έπεσε στη Σάμο ενώ επιχειρούσε στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο νησί.

Επίσης μάχη για τη ζωή του δίνει ακόμη ένα μέλος του πληρώματος που έχει περισυλλέγει και στον οποίο κάνουν ΚΑΡΠΑ οι διασώστες ενώ ζωντανός είναι ο Ρουμάνος πιλότος. Το πυροσβεστικό ελικόπτερο Mi 8 το οποίο έχει μισθωθεί από την Ουκρανία έπεσε στη θάλασσα στις 17.55 την ώρα που είχε συλλέξει νερό για την κατάσβεση της φωτιάς που καίει στην περιοχή από το μεσημέρι της Τρίτης. Στην περιοχή επικρατούν άνεμοι 6 μποφόρ και στο ελικόπτερο επέβαιναν ένας Ρουμάνος, δύο Μολδαβοί και ένας Έλληνας μεταφραστής.

 Ζωντανός εντοπίστηκε πριν λίγη ώρα ο Ρουμάνος πιλότος του ελικοπτέρου που έπεσε στη Σάμο. Την ίδια στιγμή πλωτό του λιμενικού που παίρνει μέρος στις έρευνες περισυνέλεξε ακόμη ένα άτομο του πληρώματος του ελικοπτέρου και οι άνδρες του Λιμενικού κάνουν ΚΑΡΠΑ στον άνδρα.

Επίσης εντοπίστηκε ένα μέλος του πληρώματος με την κατάσταση της υγείας του να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Το πυροσβεστικό ελικόπτερο Mi8 μισθωμένο από την Ουκρανία έπεσε στη θάλασσα βόρεια του Παλαιοχωρίου στη Σάμο στις 17.55 την ώρα που είχε συλλέξει νερό για την κατάσβεση της φωτιάς που καίει στην περιοχή από το μεσημέρι της Τρίτης.

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από τη Σάμο στις 16.39 και το ατύχημα συνέβη στις 17.55 ενώ στην περιοχή που επιχειρούσε κατάσβεση επικρατούν άνεμοι 6 μποφόρ. Το πλήρωμα αποτελεί ένας Ρουμάνος, δύο Μολδαβοί και ένας Έλληνας μεταφραστής. Στην περιοχή ξεκίνησε άμεσα έρευνες το δεύτερο Mi8 και έχει φθάσει και το πλοίο του λιμενικού ενώ έχουν βρεθεί δυο άτομα.

Ο ένας από τους διασωθέντες είπε πως και οι άλλοι τρεις από το πλήρωμα ήταν στην επιφάνεια της θάλασσας μετά την πτώση του ελικοπτέρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις