Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των φετινών βραβείων Έμμυ: Προηγούνται οι σειρές «Succession», «Ted Lasso» και «Euphoria»

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες των φετιν...

Σε ηλικία 25 ετών, η Zendaya γράφει ιστορία ως η νεότερη δύο φορές υποψήφια για Emmy, ηθοποιός & η νεότερη υποψήφια παραγωγός για τη δουλειά της στη σειρά «Euphoria» του HBO

Οι σειρές Succession, Ted Lasso, White Lotus, Euphoria, Ozark και Only Murders in the Building είναι μεταξύ των τηλεοπτικών παραγωγών με τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Emmy, οι οποίες ανακοινώθηκαν από την Αμερικάνικη Ακαδημία Τηλεόρασης.

Το οικογενειακό δράμα «Succession» του HBO με τον Brian Cox και τον Τζέρεμι Στρονγκ, προηγείται με συνολικά 25 υποψηφιότητες, αλλά η ποδοσφαιρική κωμωδία «Ted Lasso» του Apple TV+ με τον Τζέισον Σουντέικις και η μίνι σατιρική σειρά «The White Lotus» του HBO με θέμα ένα παραδεισένιο θέρετρο ακολουθούν με μικρή διαφορά, με 20 η καθεμία.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα είναι επίσης υποψήφιος για την αφήγηση στο ντοκιμαντέρ «Our National Parks».

Σε ηλικία 25 ετών, η Zendaya γράφει ιστορία ως η νεότερη δύο φορές υποψήφια για Emmy, ηθοποιός και η νεότερη υποψήφια παραγωγός για τη δουλειά της στη σειρά «Euphoria» επίσης του HBO.

Επιπλέον, με δύο συμμετοχές στην κατηγορία πρωτότυπης μουσικής και στίχων «Elliot's Song» και «I'm Tired» από τη σειρά, η Zendaya είναι τώρα η πρώτη μαύρη γυναίκα που έλαβε υποψηφιότητες τόσο για την υποκριτική όσο και για τη σύνθεση τραγουδιών την ίδια χρονιά.

Η συμπρωταγωνίστριά της Σίντνεϊ Σουίνι είναι υποψήφια στην κατηγορία του Β' Γυναικείου Ρόλου και στις δύο κατηγορίες Κωμωδίας και Δράματος για τις ερμηνείες της στις σειρές «Euphoria» και «The White Lotus».

Η Κουίντα Μπράνσον είναι πλέον η πρώτη μαύρη καλλιτέχνης που κέρδισε τρεις υποψηφιότητες για Emmy στις κατηγορίες Καλύτερη Κωμωδία, Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία σε Κωμωδία και Καλύτερο Σενάριο Κωμωδίας για τη σειρά «Abbott Elementary». Η Μπράνσον, 32 ετών, είναι επίσης η νεότερη ηθοποιός που προτάθηκε για Emmy πρωταγωνιστικού Ρόλου σε κωμωδία.

Όσο για την απονομή προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NBC.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight