Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Την Τετάρτη στην Πάτρα η νικήτρια του X Factor, Κατερίνα Λαζαρίδου - Θα εμφανιστεί στο live των Μελισσών

Την Τετάρτη στην Πάτρα η νικήτρια του X ...

Μετά από πρόσκληση του μέντορα της, Χρήστου Μάστορα - Στο γήπεδο της Παναχαϊκής στις 21.30

Αυλαία έριξε το βράδυ της Κυριακής 10/7/2022 το X Factor στο κανάλι Mega που πράγματι είχε εξαιρετικές φωνές και νικήτρια αναδείχθηκε η ταλαντούχα Κατερίνα Λαζαρίδου με τον 19χρονο Άγγελο Αρχανιωτάκη να παίρνει τη δεύτερη θέση.

Η 24χρονη Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα ερμήνευσε το υπέροχο & απαιτητικό κομμάτι «I have nothing» της Whitney Houston που είχε ακουστεί στην ταινία «Ο Σωματοφύλακας» καθώς και το «Φύλακας άγγελος» του Γιάννη Κότσιρα και ήταν αυτή που κέρδισε τελικά το επίζηλο χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ αλλά και ένα συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρία Panik Records. Ο δε Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου έφτασε στην πηγή καθώς πέτυχε να έρθει δεύτερος κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας όπως ήδη έχει πει live στο X Factor θα έχει πλέον μαζί του στις συναυλίες που κάνει με τις Melisses, την Κατερίνα Λαζαρίδου και μάλιστα την Τετάρτη 13/7 στις 21.30 η νικήτρια του X Factor θα είναι εδώ στην Πάτρα στο live των Μελισσών στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δύο φωτογραφίες μαζί της και στη λεζάντα έγραψε τα εξής:

«Αυλαία χθες για το έβδομο X Factor. Είμαι απίστευτα χαρούμενος που η μεγάλη νικήτρια του παιγνιδιού είναι η Κατερίνα Λαζαρίδου @isyourgirlkat, μια υπέροχη τραγουδίστρια που ξεχώρισα από την πρώτη μέρα των auditions.

Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν στην ομάδα μου αλλά και γιατί είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό X Factor.

Όμως υπάρχει και κάτι ακόμα, και πολύ πιο σημαντικό. Η Κατερίνα από την πρώτη μέρα είχε δηλώσει ότι είναι θαυμάστριά μου και ότι αποτελούσα για εκείνην πηγή έμπνευσης.

Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσα να έχω επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό έναν τόσο ταλαντούχο άνθρωπο.

Την ευχαριστώ που ξεσκέπασε κάποιες πτυχές του εαυτού μου που ήταν κρυμμένες.

Της είμαι ευγνώμων που με τα λόγια της και τη στάση της φώτισε κάποια σκοτεινά μου μονοπάτια.

Την ευχαριστώ γιατί μέσα από εκείνην αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου.

Για αυτό η Κατερίνα ήταν, είναι και θα είναι η νικήτρια της καρδιάς μου.

Ευχαριστώ το Mega για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους συνεργάτες και συνοδοιπόρους σε αυτό το μαγικό τηλεοπτικό ταξίδι».

Η Κατερίνα Λαζαρίδου αναμένεται να είναι στο πλάι του Χρήστου Μάστορα και σε όλα τα υπόλοιπα live των Μελισσών όπως στο Παγκρήτιο, στο Ηράκλειο στις 20/7, στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη στις 18/7 και στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας στις 26/7.

Είσοδος: 18 ευρώ.          

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight