Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Αντίστροφη μέτρηση για τις θερινές εκπτώσεις 2022, πότε ξεκινούν

Αντίστροφη μέτρηση για τις θερινές εκπτώ...

Από την Δευτέρα 11 Ιουλίου και θα κρατήσουν μέχρι 31 Αυγούστου.

Τέσσερις μέρες έμειναν για τις θερινές εκπτώσεις 2022, οι οποίες ξεκινούν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και θα κρατήσουν μέχρι 31 Αυγούστου.

Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις 2022 στις 11 Ιουλίου και θα κρατήσουν μέχρι και 31 Αυγούστου. Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές και ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα.

Αναφορικά με την ισχύουσα νομοθεσία, (άρθρο 15 του νόμου 4177/2013), τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την πρώτη Κυριακή (17 Ιουλίου), μετά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων.

Τι πρέπει να προσέξετε
Υπενθυμίζουμε ότι, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, η επίδειξη του παρεχόμενου ποσοστού έκπτωσης επιβάλλεται, οπότε θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις