Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Σάκης Μεντζελόπουλος αναλαμβάνει Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα

Ο Σάκης Μεντζελόπουλος αναλαμβάνει Τομεά...

Συγκεκριμένα θα είναι Τομεάρχης Ενεργοποίησης και Αξιοποίησης Μελών

Ένα προβεβλημένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα με λαμπρή κομματική και επαγγελματική διαδρομή σαράντα χρόνων προσθέτει τις δυνάμεις του στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το τελευταίο οκτάμηνο για την ανασυγκρότηση της Οργάνωσης στην Αχαΐα, αναφέρει ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφερείας της ΝΔ στο νομό.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Σάκη (Αμβρόσιο) Μεντζελόπουλο. Εντάχθηκε στην Οργάνωση το 1980 και την υπηρέτησε διαδοχικά στο Δ.Σ. της ΜΑΚΙ, μέλος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, υπεύθυνος Επαρχιακού της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαΐας και Πρόεδρος της ΕΚΟ Επαγγελματοβιοτεχνών.

Με εισήγηση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνη Κουνάβη ορίστηκε με απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού, Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής και Διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού Στέλιου Κονταδάκη, Τομεάρχης Ενεργοποίησης και Αξιοποίησης Μελών.

Την Τετάρτη 29/6 το πρωί ο κ. Μεντζελόπουλος κατά τη διάρκεια σύσκεψης παρουσίασε στον Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνη Κουνάβη το σχεδιάγραμμα εξειδικευμένων παρεμβάσεων και δράσεων Τομέα ενώ μέχρι την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 θα έχει συγκροτηθεί και η δεκαπενταμελής γραμματεία του Τομέα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις