Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Η ΑΝΟΔΟΣ στέκεται έμπρακτα δίπλα στους μαθητές της για την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού

Η ΑΝΟΔΟΣ στέκεται έμπρακτα δίπλα στους μ...

Δευτέρα 4 Ιουλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου

Το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία του επαγγελματικού προσανατολισμού και της ορθής επιλογής σπουδών, διοργανώνει κάθε χρόνο ολοκληρωμένες δράσεις με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση των μαθητών. Η τελευταία και πιο σημαντική για φέτος δράση του φροντιστηρίου, έχοντας πλέον και το δεδομένο των βαθμών, σχετίζεται με την υπεύθυνη και επαγγελματική ενημέρωση των μαθητών για την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

H διαδικασία συμπλήρωσης του μηχανογραφικού τα τελευταία χρόνια είναι πολύ πιο σύνθετη, διότι έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές τόσο στην εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση όσο και στην αγορά εργασίας (τρόποι μετεγγραφής, ελάχιστη βάση εισαγωγής, διαφορετικοί συντελεστές, συγχωνεύσεις και καταργήσεις τμημάτων, πληθώρα τμημάτων με ίδιο περίπου αντικείμενο, δεύτερο μηχανογραφικό, εμφάνιση πολλών νέων επαγγελμάτων και κορεσμός άλλων κ.λπ.). Για το λόγο αυτό, οι μαθητές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπλήρωση και να δέχονται συμβουλές μόνο από ειδικούς.

Στο πλαίσιο αυτό, το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ, σε συνεργασία με την εταιρεία συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού Labora, διοργανώνει μια τετραπλή εκδήλωση, για κάθε επιστημονικό πεδίο του Ενιαίου Λυκείου και τομέα του ΕΠΑΛ χωριστά, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου, Φιλοποίμενος 24, όροφος 3ος.

Πιο συγκεκριμένα:

  • 16.00: 2ο πεδίο Ενιαίου Λυκείου και τομέας Πληροφορικής, τομέας Μηχανολογίας, τομέας Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής, Αυτοματισμού, τομέας Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος ΕΠΑΛ
  • 18.00: 4ο πεδίο Ενιαίου Λυκείου και τομέας Διοίκησης και Οικονομίας ΕΠΑΛ
  • 19.30: 3ο πεδίο Ενιαίου Λυκείου και τομέας Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας ΕΠΑΛ
  • 20.30: 1ο πεδίο Ενιαίου Λυκείου

H εκδήλωση αυτή είναι μια παροχή του φροντιστηρίου και αφορά μόνο στους μαθητές του και τους γονείς τους, η δε συμμετοχή (μαθητών και γονέων) είναι απαραίτητη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά