Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Tourism4all 2022: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις

Tourism4all 2022: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις

Μέσα σε δύο εβδομάδες θα έχει ανοίξει η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»,

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός 2022», σειρά αναμενόταν να πάρουν αμέσως μετά οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» μέσω της πλατφόρμας tourism4all.gov.gr.

Ωστόσο τελικά,  η υφυπουργός Τουρισμού είπε χθες ότι η πλατφόρμα tourism4all.gov.gr θα ανοίξει τελικά εντός δύο εβδομάδων «το πολύ».

Μιλώντας στο OT FORUM-Meta Living, η κ. Ζαχαράκη ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα αφορά 200.000 πολίτες με εισοδηματικά κριτήρια που διαμορφώνονται ως εξής:
Ατομικό εισόδημα έως 16.000 ευρώ
Οικογενειακό εισόδημα 28.000 ευρώ
Έγγαμοι με 1 παιδί: Έως 29.500 ευρώ
Έγγαμοι με 2 παιδιά: Έως 31.000 ευρώ

Η επιταγή θα δοθεί σε 200.000 πολίτες που θα κληρωθούν από τις αιτήσεις που θα υποβληθούν. Εφόσον είναι περισσότεροι οι συμμετέχοντες, τότε θα υπάρξει κλήρωση για το ποιοι θα πάρουν το voucher 150 ευρώ.

Η πλατφόρμα θα μείνει ανοικτή για λίγες ημέρες. Ο στόχος ήταν οι επιταγές να αρχίσουν να χρησιμοποιούνται από τις 5 Ιουλίου, όμως ο νέος χρονικός ορίζοντας που έδωσε η κ. Ζαχαράκη πάνε την κλήρωση για πιο μετά μέσα στον Ιούλιο, ανάλογα με το πότε θα ανοίξει τελικά το tourism4all.gov.gr.

Οι αλλαγές
Φέτος όμως προστίθεται λέγεται ότι προστίθεται μια ακόμα κατηγορία και αυτή είναι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Προς το παρόν δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις, όμως είναι πολύ πιθανό πως το voucher θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί και για φαγητό και ποτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις