Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τέλος Αυγούστου οι εξετάσεις για διαγωνισμό υποτροφιών στο Ιδιωτικό Λύκειο Θεμέλιο - Μεγάλο το ενδιαφέρον γονιών και μαθητών

Τέλος Αυγούστου οι εξετάσεις για διαγωνι...

Ενημερωθείτε αναλυτικά

Από την πρώτη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το νέο βήμα του μεγάλου εκπαιδευτικού οργανισμού Θεμέλιο, το ενδιαφέρον γονιών και μαθητών για να εξασφαλίσουν μία θέση στο νέο Ιδιωτικό Λύκειο είναι πρωτοφανές, λόγω των περιορισμένων θέσεων.

Και αυτό διότι όλοι γνωρίζουν πως τα 22 χρόνια εμπειρίας των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από το Θεμέλιο, μαζί με την απαρέγκλιτη έμφαση που δίνουν στα υψηλά ποιοτικά standards στη λειτουργία κάθε μέρους του οργανισμού (Φροντιστήριο, ΚΔΒΜ, ΚΔΑΠ), αποτελούν εγγύηση για την επιτυχία και του Ιδιωτικού Λυκείου.

Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι του Ιδιωτικού Λυκείου, τέλη Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν οι γραπτές και προφορικές εξετάσεις για τον διαγωνισμό υποτροφιών που προσφέρει το σχολείο.

Παράλληλα βέβαια, όπως μαθαίνουμε, έμφαση θα δίνεται και στις εξωσχολικές δραστηριότητες των μαθητών, καθώς υπάρχει ήδη συνεργασία του Ιδιωτικού Λυκείου με αθλητικό σωματείο για δραστηριότητες όπως ποδόσφιαρο, μπάσκετ, πισίνα, κλπ.

Όπως έχει ήδη τονιστεί, βασική φιλοσοφία του νέου Ιδιωτικού Λυκείου είναι:

-Διδασκαλία από Εκπαιδευτικό προσωπικό με εμπειρία και άρτια καταρτισμένο, με εξειδίκευση τόσο στο γνωστικό αντικείμενο όσο και στην διδακτική.

δημιουργία ολιγομελών και ομοιογενών τμημάτων, φροντιστηριακού τύπου, αποτελεί επιπρόσθετη απόδειξη για την απόλυτη προτεραιότητα που υπάρχει στην ποιότητα της διδακτικής διαδικασίας.

-Από την Α ́ Λυκείου, μετά το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου, θα γίνονται επιπλέον ώρες ενισχυτικής διδασκαλίας στους μαθητές με βάση την κατεύθυνση που στοχεύουν (θεωρητική ή θετική)

-Τα μαθήματα λήγουν καθημερινά το αργότερο στις 15:00 ώστε οι μαθητές να έχουν ολοκληρώσει και την επιπλέον ειδική προετοιμασία στα μαθήματα της κατεύθυνσής τους, που προσφέρει το σχολείο μας.

Προς αποφυγή παρερμηνιών οι εξέτασεις ΔΕΝ είναι εισαγωγικές για το Λύκειο,αλλά εξετάσεις για τις υποτροφίες που προσφέρει το σχολείο, χωρίς να είναι υποχρεωτική η συμμετοχή των μαθητών που θέλουν να εγγραφούν.

Για αναλυτικές πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφτείτε το κεντρικό κτίριο του Οργανισμού στην οδό Πανεπιστημίου 369Α ή να επικοινωνείσετε στα 2610453189 και [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά