Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνεχίζεται την Τετάρτη ο Κύκλος Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας της ΝΔ στην Πάτρα

Συνεχίζεται την Τετάρτη ο Κύκλος Σεμιναρ...

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και όπως ανέφερε ο πρόεδρος της, Α. Κουνάβης, «ενωμένοι όσο ποτέ προχωράμε στη μάχη των εκλογών οποτεδήποτε κι αν γίνουν αυτές»

Με επιτυχία συνεχίζεται ο Κύκλος Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Το τέταρτο κατά σειρά σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στις 8 το βράδυ στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας - Δ.Ε.Ε.Π., στην πόλη της Πάτρας με τη συμμετοχή στελεχών από τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Πάτρας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας και ο Α’ Κύκλος που περιλάμβανε τέσσερις αντίστοιχες συγκεντρώσεις στελεχών ολοκληρώνεται την Τετάρτη 29 Ιουνίου ενώ ο Β’ Κύκλος που περιλαμβάνει και αυτός τέσσερις εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις θα ξεκινήσει την Τετάρτη 6 Ιουλίου και θα συνεχιστεί στις 13, 20 και 27 Ιουλίου.

Οι συγκεντρώσεις διαλόγου φιλοξενούνται στα γραφεία της Οργάνωσης στην Πάτρα (Κορίνθου 273Γ).

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης με την ευκαιρία των διαδοχικών συγκεντρώσεων Στελεχών στην Αχαΐα υπογράμμισε τα εξής: «Με την αυριανή συγκέντρωση ολοκληρώνεται στην Πάτρα ο Α’ Κύκλος των Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας. Θέλω να ευχαριστήσω τα Στελέχη , τα Μέλη και τους Εθελοντές για την εντυπωσιακή τους ανταπόκριση. Τον Ιούλιο θα πραγματοποιηθεί ο Β’ Κύκλος των Σεμιναρίων Εκλογικής Ετοιμότητας με την συμμετοχή και νέων μελών. Προχωράμε μπροστά. Ενωμένοι όσο ποτέ προχωράμε στη μάχη των εκλογών οποτεδήποτε κι αν γίνουν αυτές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σαφώς η Ελλάδα πιο ισχυρή απ’ ότι ήταν πριν τρία χρόνια. Είναι σαφώς η Ελλάδα καλύτερη με τη Νέα Δημοκρατία απ’ ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προκαλούμε τη σύγκριση. Ζητάμε από τον Πολίτη να δει ποιος μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα την Ελλάδα, και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε. Σ’ αυτή την προσπάθεια πρωτοπόροι στην Αχαΐα θα είναι τα στελέχη μας, τα μέλη μας και οι εθελοντές μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις