Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Ειδικά σήμερα θα πρέπει να καταπιέσετε τον θυμό σας και να προκαλέσετε όσο το δυνατόν λιγότερη δυσαρέσκεια στους γύρω σας, καθώς κάποιοι σας περιμένουν στην γωνία για να εκμεταλλευτούν ένα ολίσθημα σας και να σας εξουδετερώσουν. Εάν καταφέρετε να δαμάσετε τον ταύρο μέσα σας, η μέρα αναμένεται να περάσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με μάλλον θετικά αποτελέσματα. Ευπρόσδεκτα είναι τα ταξίδια, οι εκδρομές, τα πάρτι ή άλλες δραστηριότητες που μπορούν να σας βγάλουν από την ρουτίνα!

Ταύρος

Μια απογοήτευση σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να φέρει η μέρα… Άτομο που θεωρούσατε ότι θρέφετε αμοιβαία συναισθήματα θα αποκαλυφθεί σήμερα και θα σας πληγώσει η διπροσωπία του. Δυσκολία με τα οικονομικά σας, χρήματα που περιμένατε δεν θα έρθουν τελικά. Υπομονή και μην το βάζετε κάτω. Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα που με κόπο είχατε ανοίξει, και να το μετανιώσετε στο μέλλον.

Δίδυμοι

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στις σχέσεις σας με τον σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις. Προσέξτε μήπως μια κρυφή συνεννόηση, σας βλάψει τελικά αντί να σας ωφελήσει σήμερα. Μια απροσδόκητη αναποδιά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Καρκίνος

Ένταση καταγράφεται στον επαγγελματικό σας χώρο, αυτό όμως δεν σας αγγίζει άμεσα, εκτός και αν αναμειχθείτε. Καλύτερα κρατήστε την άποψη σας για τον εαυτό σας και μείνετε μακριά από διαπληκτισμούς. Θα κερδίσετε την εκτίμηση και επιβράβευση των συνεργατών ή των συναδέλφων σας για έναν χειρισμό σας σε εργασιακό επίπεδο. Κάποιοι όμως δεν δουν με καλό μάτι την επιτυχία σας αυτή…

Λέων

Οι πλανητικές επιρροές σήμερα θα προκαλέσουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και ταχτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Παρθένος

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

Ζυγός

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

Σκορπιός

Μετά το πέρας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, χαλαρώστε και χαρείτε τον ελεύθερο σας χρόνο. Ίσως να δεχτείτε κάποιο τηλεφώνημα με ευχάριστα νέα, που να αφορά ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Όσοι δεν έχετε κατοικίδια, ίσως να αισθανθείτε σήμερα μια ανεξήγητη έλξη προς τα ζώα ή και αρχίσετε να σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο. Το βραδάκι αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ρομαντικό! Επωφεληθείτε, είτε είστε ελεύθεροι, είτε σε σχέση…

Τοξότης

Η κοινωνική σας ζωή ευνοείται σήμερα, και όχι μόνο αυτή! Η μέρα προσφέρεται για καινούργιες κοινωνικές και φιλικές γνωριμίες, και κάπου ανάμεσα στα νέα πρόσωπα μπορεί να υπάρξει κάποιο άτομο που θα ξυπνήσει μέσα σας την ερωτική έλξη! Όσοι από εσάς βρίσκεστε ήδη σε σχέση, θα πρέπει να προσέξετε με τους πειρασμούς που θα σας περιβάλουν. Αλλά και στα οικονομικά σας μπορούν να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις με την αύξηση του εισοδήματος σας. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού ή των διακοπών σας θα σας αναπτερώσει ψυχικά!

Αιγόκερως

Σήμερα καλό θα ήταν να περιορίσετε τις δραστηριότητες σας στο minimum! Στην ιδανική περίπτωση συνιστάται να παραμείνετε στο σπίτι, να ξεκουραστείτε, να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο, να απολαύσετε ένα βιβλίο ή να φροντίζετε τους αγαπημένους σας. Εάν δεν έχετε την επιλογή μιας ελεύθερης μέρας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία με συναδέλφους σας.

Υδροχόος

Διαπιστώνετε κάπως καθυστερημένα ότι το χάσμα στην σχέση σας έχει πάρει σημαντικές διαστάσεις και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις πριν είναι πολύ αργά. Στον οικονομικό τομέα, κάποιες επενδύσεις σας δείχνουν τους πρώτους τους καρπούς, κάτι που σας έχει χαροποιήσει. Κινηθείτε με προσεκτικά βήματα και το μέλλον θα σας φέρει πολλά θαυμαστά…

Ιχθείς

Το αίσθημα της ικανοποίησης θα είναι έντονο, καθώς αισθάνεστε δικαιωμένοι για την σκληρή δουλειά και την υπομονή σας. Δεν υπάρχει όμως καιρός για χαλάρωση και εφησυχασμό. Έχετε επίσης το νου σας στους γύρω σας και αποφύγετε να δώσετε δικαιώματα με την συμπεριφορά σας. Η ειλικρίνεια πάντοτε κερδίζει…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being