Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Γιαγιά Μάνου Δασκαλάκη: «Να βρεθούν οι ένοχοι και να πληρώσουν»

Πάτρα - Γιαγιά Μάνου Δασκαλάκη: «Να βρεθ...

«Κοκάλωσα με το πόρισμα» λέει ο κουμπάρος του ζευγαριού

Με φόντο τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας μετά τα πορίσματα «φωτιά» των ιατροδικαστών που υποδεικνύουν ασφυκτικό θάνατο στην Ίριδα και τη Μαλένα η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» επικοινώνησε με το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη.

Η γιαγιά του 31χρονου πατέρα δήλωσε πως αυτό που επιθυμεί είναι να βρεθούν οι υπεύθυνοι για τους θανάτους των παιδιών και να πληρώσουν.

Στην εκπομπή μίλησε και ο κουμπάρος του ζευγαριού, ο οποίος πολλές φορές λύγισε για τα αδικοχαμένα παιδιά.

 «Σοκαρίστηκα πολύ με το πόρισμα, κοκάλωσα. Μία που το άκουσα, μία που έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι τώρα, θέλω να πιστοποιηθεί το “χέρι” με βάση αυτό το πόρισμα που βγήκε, ότι τα παιδιά πήγαν από ασφυκτικό θάνατο και μόλις αποδειχθεί ποιο χέρι το έκανε, τότε θα μιλήσω. Όλα αυτά που ακούγονται για τη συμπεριφορά της Ρούλας τα πρωτοπληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ. Δεν ήξερα τίποτα. Από μία περίοδο και μετά δεν είχαμε πολλές σχέσεις. Όσα χρόνια κάναμε παρέα πριν το γάμο η Ρούλα δε μου είχε περάσει την αίσθηση ενός χειριστικού ατόμου. Ήταν ισάξιοι μεταξύ τους. Πρέπει να βρεθεί ποιο χέρι τα έκανε. Δεν μπορώ να πιστέψω, αυτές οι ψυχούλες που δεν είχαν βγει στην κοινωνία. Πρέπει να βρεθεί το συντομότερο ποιος το έκανε, για αυτά τα τρία παιδιά», σημείωσε στο MEGA ο κουμπάρος του ζευγαριού.

«Δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί τους. Έστειλα ένα μήνυμα στο Μάνο όταν βγήκε το θέμα και του είπα να μην ακούνε τίποτα και ό,τι είναι θα το βρει η δικαιοσύνη. Δε μου απάντησε. Δεν μπορούσα να αντικρύσω αυτούς τους γονείς για την απώλεια των παιδιών τους. Ο πόνος ήταν βουβός. Ακούστηκαν πολλά για εμένα στα ΜΜΕ, είπαν πολλά για εμένα. Ακούστηκε για σχέση με τη Ρούλα, πολύ έντονα στην Πάτρα. Στεναχωρήθηκα, αλλά ο κόσμος από τη στιγμή που δεν γνωρίζει, είναι φυσιολογικό να κατηγορεί όποιον είναι δίπλα στο ζευγάρι. Ψυχολογικά είμαι πολύ άσχημα για αυτό το πράγμα», πρόσθεσε ο ίδιος.


Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις