Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης επισκέφθηκε το Καλέντζι αλλά και την Λαϊκή Αγορά στα Προσφυγικά

Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης επισκέφθηκε το Καλέ...

Στο Καλέντζι μετέβη & στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου στο άγαλμα του αειμνήστου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, άφησε ένα τριαντάφυλλο

Στο γραφικό, ορεινό Καλέντζι Ερυμάνθου βρέθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 το πρωί, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας με την Παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα «Δικαίωμα στην Πρόοδο». Ο κ. Σκιαδαρέσης που είναι γιος του πρωτοπρεσβύτερου π. Νικολάου Σκιαδαρέση, ψαλλε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του χωριού που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και εν συνεχεία συναντήθηκε με κατοίκους στη πλατεία όπου και συνομίλησε μαζί τους. Παράλληλα ενημερώθηκε από τον ιερέα π. Θεόδωρο Ανδρικόπουλο και τον Επίτροπο του Ναού κ. Βασίλη Θεοδωρακόπουλο για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης του πληγέντος από τον σεισμό του 2008, Ιερού Ναού.

Κατόπιν επισκέφθηκε την κεντρική πλατεία του Καλεντζίου όπου στο άγαλμα του αειμνήστου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, άφησε ένα τριαντάφυλλο, καθώς ως γνωστόν στις 23 Ιουνίου συμπληρώθηκαν 26 χρόνια από τον θάνατο του.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο κ. Σκιαδαρέσης επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά στα Προσφυγικά Πατρών, όπου & είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους παραγωγούς, τους πολίτες αλλά και τους εργαζόμενους στον Δήμο Πατρέων και συγκεκριμένα τους υπαλλήλους της Καθαριότητας. Συνομίλησε μαζί τους, ακούγοντας τα αιτήματα τους και τις δυσκολίες της καθημερινότητας στην εργασία τους αλλά και στη ζωή τους. Κοινός παρανομαστής και προβληματισμός όλων, η ακρίβεια.

Ο κ. Σκιαδαρέσης απήλαυσε και την ερασιτεχνική Μουσική ομάδα φοιτητριών του Πανεπιστημίου μας, όπου στη πλατεία τραγουδούσαν συνοδεία μουσικών οργάνων έντεχνα και λαϊκά τραγούδια, τέρποντας τους παρισταμένους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις