Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα- Εκλογές: Μπαίνουν μπροστά οι «μηχανές» των τοπικών οργανώσεων

Αχαΐα- Εκλογές: Μπαίνουν μπροστά οι «μηχ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι ετοιμάζουν

Μπορεί να μη γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν και πότε θα πραγματοποιηθούν τελικά οι εθνικές εκλογές όμως με τα σενάρια να φουντώνουν οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων στην Αχαΐα κάνουν τις απαραίτητες προετοιμασίες για να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΑΒΗΣ

«Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές στην κοινωνία το έργο που έχει παράξει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία τρία χρόνια, αυτός είναι ο ρόλος μας. Σαν κομματική οργάνωση έχουμε μία ετοιμότητα ανά πάσα ώρα και στιγμή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πάμε σύντομα σε εκλογές. Δραστηριοποιούμαστε εδώ και μήνες για να είμαστε έτοιμοι, δεν περιμένουμε την τελευταία στιγμή. Πρέπει να είμαστε πάντα ζωντανοί και στις επάλξεις όπως πρέπει να κάνει κάθε κομματική οργάνωση»

 

ΣΥΡΙΖΑ- ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Και από την προηγούμενη αλλά και από την πρόσφατη πολιτική γραμματεία, όπως ανακοινώθηκε και από το στόμα του προέδρου έχουμε τεθεί σε εκλογική ετοιμότητά ως κομματικός οργανισμός. Αυτό συμπίπτει με τις διαδικασίες που κάνουμε και έχουμε ξεκινήσει για ανοιχτές πολιτικές εκδηλώσεις στην Αχαΐα και στην Πάτρα  για την υποδοχή και το καλωσόρισμα των νέων μας μελών. Ξεκινήσαμε από το Αίγιο, την Κυριακή θα είμαστε στην Ακράτα, έπονται και τα Καλάβρυτα. Θα γίνει στις 11 Ιουλίου και μία κεντρική εκδήλωση στην Πάτρα με τη συμμετοχή της Ράνιας Σβίγκου. Θα έχει πολιτική ομιλία και πολιτιστικό πρόγραμμα. Στις 13 Ιουλίου θα γίνει εκδήλωση στα προσφυγικά και στις 15 Ιουλίου στην Τριταία. Θα προστεθούν κι άλλες.

Ο κομματικός οργανισμός του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα είναι σε εγρήγορση και επαφή και με παλιά και με νέα μέλη αλλά και με τους πολίτες. Τις επόμενες μέρες ξεκινούν και οι διαδικασίες για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου στα οποία θα υπάρξει μία ανανέωση και δείχνουν τη διεύρυνση του κόμματος. Περιμένουμε οδηγίες για τον τρόπο που θα γίνει.  Βρισκόμαστε σε έναν αναβρασμό ως κομματικός οργανισμός προκειμένου να προλάβουμε τις εξελίξεις». 

 

ΠΑΣΟΚ- ΝΙΚΟΣ ΜΟΙΡΑΛΗΣ

«Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η συνάντηση της νομαρχιακής με τον βουλευτή Γιώργο Παπανδρέου ενώ άμεσα θα γίνει και συνάντηση με την επιτροπή ψηφοδελτίων για την ανακοίνωση ονομάτων. Μέχρι τις 15 Ιουλίου θα γίνουν και δύο πολιτικές εκδηλώσεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις