Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό- Μου είπε σε λατρεύω»

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήμουν μαζί του μέχρ...

Βυθίστηκε στο πένθος από την απώλεια του συζύγου της

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη  καθώς τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον καρκίνο ο αγαπημένος της σύζυγος Γιάννης Κοντούλης. Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια μίλησε μαζί της και μετέφερε στους τηλεθεατές της τα όσα της είπε.

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί», ήταν τα λόγια της Δέσποινας Μοιραράκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.


Ο ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Happy Day» έδινε μάχη με τον καρκίνο για περισσότερα από τρία χρόνια.

«Τρεισήμισι χρόνια κράτησε αυτός ο Γολγοθάς. Ο Γιάννης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Ένα έχω να σας πω: Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία δυνατή γυναίκα και μακάρι ο κάθε άνδρας να βρει έναν τέτοιο σύντροφο. Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένας καλός άνθρωπος κι ένας άριστος αξιωματικός. Τον γνώρισα εξ αποστάσεως, ήμουν ένα μεσημέρι στο γραφείο του Υπουργού κι έρχονται τα αποτελέσματα αυτών που είχαν αποφοιτήσει από τη σχολή Άμυνας. Τότε έμαθα ότι βγήκε πρώτος ο άνδρας που θα παντρευόταν η Μοιραράκη», ειπώθηκε στο «Happy Day».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight