Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Tα on stage απρόοπτα της συναυλίας Αργυρού στην Πάτρα: Η συνάντηση με τη μικρή Θεώνη και το τηλεφώνημα στον μπαμπά του!-ΒΙΝΤΕΟ

Tα on stage απρόοπτα της συναυλίας Αργυρ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Όσα έγιναν τη «μεγάλη βραδιά»…

Όλα τα είχε η χθεσινή συναυλία που έδωσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, στην Πάτρα, στο γήπεδο της Παναχαϊκής. Παλμό, συγκίνηση, τραγούδια, χορό και μοναδικές στιγμές που φανέρωσαν την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την πόλη ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Από νωρίς η προσέλευση του κοινού ήταν μεγάλη με το στάδιο να γεμίζει με χιλιάδες ανθρώπους που ανυπομονούσαν να δουν και να ακούσουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό που το φετινό καλοκαίρι εμφανίζεται για πρώτη φορά σε γήπεδα και θέατρα, έχοντας στις αποσκευές του τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «22», που κυκλοφορεί από την Panic Records. Και ενώ πολλά από τα νέα του τραγούδια έχουν ήδη αγαπηθεί, αυτά με τα οποία τoν γνωρίσαμε παραμένουν διαχρονικά. 

Γεμάτος ενέργεια, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίστηκε on stage στις 11 με το πλήθος να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του. «Μαζί σου», «Θα 'μαι εδώ», ήταν τα πρώτα τραγούδια που «κήρυξαν την έναρξη» ενός προγράμματος που απογείωσε το στάδιο και έκανε τις κερκίδες να «χορεύουν».

«Τι γίνεται εδώ στην Πάτρα, στο γήπεδο της Παναχαϊκής;» αναρωτήθηκε, έκπληκτος αλλά και χαρούμενος με την θερμή υποδοχή που του επεφύλασσε το Πατρινό κοινό.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν για τον τραγουδιστή η συνάντηση με τη μικρή Θεώνη. «Θέλω να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι σε μία πριγκίπισσα που βρίσκεται εδώ, τη μικρή Θεώνη που γνώρισα το 2018 μέσα από το Make a Wish» είπε και συνέχισε τραγουδώντας… «Στα αστέρια πάμε».

«Την κοιτούσε μέσα στα μάτια και της έδωσε τεράστια χαρά δεύτερη φορά. Τον ευχαριστώ γιατί την έκανε να πετά στον ουρανό. Είναι 7 χρονών σήμερα και 3 όταν έκανε την ευχή της να τον συναντήσει. Όλοι απορούσαν τότε που τον ήξερε. Του είχε ετοιμάσει και μία ζωγραφιά ενώ ο Κωνσταντίνος έκανε τα πάντα για να έχει η Θεώνη την καλύτερη θέση που γινόταν» ανέφερε η μητέρα της Δώρα, η οποία έδωσε και την άδεια να δημοσιευθούν από το thebest.gr τα στιγμιότυπα.

Η επόμενη ιδιαίτερη στιγμή της «μεγάλης βραδιάς» ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποκάλυψε πως ο μπαμπάς του είχε βρεθεί ως τερματοφύλακας πριν πολλά χρόνια μέσα σε αυτό το γήπεδο και τον κάλεσε στο τηλέφωνο έχοντας ανοιχτή ακρόαση».  Οι δύο τους είχαν μπροστά στο κοινό μία συγκινητική συνομιλία που κατέγραψε το thebest.gr…

Ακολούθησαν τα νέα τραγούδια όπως «Ελεύθερος, «Ηλιοβασίλεμα», "Αφού σε βρήκα δε σ' αφήνω",  ο Κωνσταντίνος Αργυρός χάρισε ένα ζεμπέκικο τραγουδώντας το «Αθήνα μου» και όλο το γήπεδο φώναξε, «Δεν κάνω το σπουδαίο, μα είμαι παιδί γενναίο»…

Ήταν χωρίς αμφιβολία μία από τις δυνατές συναυλιακές βραδιές του καλοκαιριού που η πόλη θα θυμάται για καιρό… 

Οι φωτογραφίες είναι της Μαρίλιας Βασιλακοπούλου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight