Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με επιτυχία η γιορτή αποφοίτησης της Στ’ τάξης του 33ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών

Με επιτυχία η γιορτή αποφοίτησης της Στ’...

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων η γιορτή αποφοίτησης της Στ’ τάξης του 33ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών την περασμένη Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 στο μαγαζί του κ. Τσάμη. Στην εκδήλωση καλέστηκε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου και παρευρέθηκε ο σχολικός σύμβουλος και πρώην Διευθυντής του Σχολείου Γεώργιος Ζάγκος.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, Φώτης Θεοδωράτος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες γονείς για την παρουσία τους στην τιμητική εκδήλωση για τα παιδιά τους τονίζοντας την σημασία της οικογένειας στην ανάπτυξη, εκπαίδευση και εξέλιξη των παιδιών. Δράττοντας της παρουσίας του συμβούλου και πρώην διευθυντή τόνισε την αξία του εκπαιδευτικού ως παιδαγωγού και καθοδηγητή των παιδιών. Δημιουργούνται δεσμοί που είναι ανεξίτηλοι στο χρόνο!.

Τέλος συνεχάρη τα παιδιά για την ολοκλήρωση του πρώτου στόχου τους και ανακοίνωσε στα παιδιά, μία νέα συνάντηση μετά από 10 χρόνια στο χώρο του σχολείου που πάντα θα αποτελεί το λιμάνι των στόχων τους.

*Οι φωτ. εστάλησαν μαζί με το δελτίο Τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις