Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Η πρότασή μας για την υγιή επιχειρηματικότητα»: Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του Κώστα Αγγελάκη στην ημερίδα «Bιώσιμη απασχόληση και ΜΜΕ»

«Η πρότασή μας για την υγιή επιχειρηματι...

Δείτε βίντεο

«Bιώσιμη απασχόληση και ΜΜΕ- Πρακτικές Συμπερίληψης Ισότητας και Ισορροπίας για την Ευημερία όλων» ήταν το θέμα της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο May Way στην Πάτρα από το ΚΕΚ Δάφνη. Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Αγγελάκη, Αναλυτή Συστημάτων | PROVISIONS με θέμα «Χρηματοοικονομικό Εργαλείο "ακτινογραφίας" της επιχείρησης, για το παρελθόν και μια πρόβλεψη για το μέλλον – ADRS» και τίτλο «Η πρότασή μας για την υγιή επιχειρηματικότητα»

Η ομιλία του κ. Αγγελάκη είχε να κάνει με το τι πρέπει να κάνει μια επιχείρηση για να έχει μεγάλες πιθανότητες βιωσιμότητας και επιτυχίας.

«Στην ζωή μας όταν κάνουμε κάτι, από πολύ απλό μέχρι μια επιχεήρηση, πρέπει να ισχύουν 3 συνθήκες για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
1. Να ξέρεις
2. Να μπορείς, και
3. Να θέλεις

Δηλαδή να υπάρχει Γνώση, Ικανότητα και Θέληση. Για την ικανότητα και την θέληση σας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα, η Γνώση όμως είναι η δική μας δουλειά» ανέφερε ο κ. Αγγελάκης.

Όσον αφορά την γνώση επίσης οι επιχειρήσεις πρέπει:

«1. Να γνωρίζουν τα οικονομικά τους στοιχεία, τα τρέχοντα – σε μηνιαία βάση να έχουν τουλάχιστον τις βασικές οικονομικές εκθέσεις
2. Να έχουν κάποιου είδους προϋπολογισμό για την χρονιά που τρέχει – σε ετήσια βάση
3. Να παιρνάνε την διαδικασία της Αξιολόγησης – Διάγνωσης – κάθε 3 με 5 χρόνια.

Το 3 μοιάζει πολύ με του ανθρώπους τις γενικές εξετάσεις, που βλέπει κανείς από τι πάσχει για να δει αν χρειάζεται μια απλή αντιβίωση ή εγχείρηση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις