Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Μέλη και φίλοι του Σπιράλ καθάρισαν εθελοντικά το Δασύλλιο

Πάτρα: Μέλη και φίλοι του Σπιράλ καθάρισ...

Η δράση έγινε σε συνδιοργάνωση με την εθελοντική ομάδα Project ΚΑ.ΠΑ. που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από καθαρισμούς πάρκων & παραλιών και με τη συνδρομή του Δήμου Πατρέων

Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 13 Ιουνίου 2022 η εθελοντική δράση της δημοτικής παράταξης, σπιράλ του Πέτρου Ψωμά που αφορούσε στον καθαρισμό του Δασυλλίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Στο ανοικτό κάλεσμα της παράταξης ανταποκρίθηκαν μέλη και φίλοι του Σπιράλ καθώς και συνδημότες που ήθελαν να συνδράμουν.

Η δράση έγινε σε συνδιοργάνωση με την εθελοντική ομάδα Project ΚΑ.ΠΑ., που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από καθαρισμούς πάρκων και παραλιών και με τη συνδρομή του Δήμου Πατρέων, που παρείχε τον απαραίτητο εξοπλισμό (ειδικά γάντια και σακούλες). Τον συντονισμό και την οργάνωση της δράσης είχαν αναλάβει δύο Ομάδες Εργασίας του σπιράλ: ο #εθελοντισμός και #περιβάλλον.

Το περιβάλλον έχει ανάγκη από την έγνοια και τη φροντίδα όλων μας και επιστρέφει τη χαρά που του προσφέρουμε. Το σπιράλ σκοπεύει να επιμείνει σε διοργάνωση παρόμοιων δράσεων, αναφέρει σε ανακοίνωση του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις