Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Ανδρέας Δίπλαρος είναι ο νεκρός του τροχαίου στο Μιντιλόγλι - Τον παρέσυρε 17χρονος- Τι λέει στο thebest η οικογένειά του

Πάτρα: Ο Ανδρέας Δίπλαρος είναι ο νεκρός...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Είχε τρεις κόρες

Ο Ανδρέας Δίπλαρος είναι ο 66χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο, στο θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος στο Μιντιλόγλι Πατρών. Ο 66χρονος βρίσκονταν σταματημένος πάνω στο δίκυκλο του, όπως αναφέρει στο thebest.gr η οικογένεια του και παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 17χρονος. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην πάροδο της Περιμετρικής στο Μιντιλόγλι και από την σύγκρουση ο δικυκλιστής εκσφενδονίστηκε και βρήκε αμέσως τον θάνατο.

Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος οικοδόμος, ήταν παντρεμένος με τη Διονυσία Δίπλαρου και είχε τρείς κόρες την Δήμητρα, την Μαρία και την Δώρα που είναι σε κατάσταση σοκ από όσα συνέβησαν τόσο ξαφνικά  ενώ η κηδεία του, αφού ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά, πιθανότατα θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης.

"Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που μας βρήκε τόσο ξαφνικά. Θα δούμε το θέμα αργότερα με τον δικηγόρο μας" λένε οι συγγενείς, οι οποίοι επισημαίνουν ότι ο 17χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης.

Το χρονικό του τροχαίου σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας

17χρονος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο 17χρονος οδηγός του αυτοκίνητου για ανθρωποκτονία από αμέλεια και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις