Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανένας γκόμενος

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν έχω ανάγκη να ...

Η απάντηση σε κακεντρεχές σχόλιο για το ταξίδι της στην Έρημο

Η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη και την Πηγή Δεβετζή έκαναν ένα ταξίδι την Έρημο. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από την εξόρμησή της αυτή εκτός Ελλάδας.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου σε κακεντρεχές σχόλιο

Ανάμεσα στα σχόλια που δέχτηκε η παρουσιάστρια σε μια ανάρτησή της ήταν και ένα κακεντρεχές, στο οποίο δε δίστασε να απαντήσει.

«Αφού πας Τζάμπα εννοείται ότι σ’ αρέσει αλλιώς αφού δεν έχεις τώρα γκόμενο λεφτά πας με τον άλλο γκόμενο. Και αυτός δυο δυο τις γκόμενες. Η Καμήλα πήγε στους βεδουίνους. Ευτυχώς που κρύβεις το πρόσωπό σου αλλιώς θα τρόμαζαν και θα φεύγανε οι καμήλες και οι βεδουίνοι», έγραψε ο χρήστης πίσω από το προφίλ που ήταν το σχόλιο.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Αρχικά δεν έχω ανάγκη να με πάει διακοπές κανένας γκόμενος. Εργάζομαι και μπορώ να πάω όπου θέλω και μόνη μου. Δόξα τω Θεώ. Επίσης πόση κακία και τοξικότητα μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα ψεύτικο account. Θλίψη, δεν σου κρατώ κακία, απλά ζήτα βοήθεια από ειδικό και δούλεψε με τον εαυτό σου γιατί μόνο σε σένα κάνεις ζημιά. Μάστιγα της εποχής μας, κακία και τοξικότητα, πίσω από ένα ψεύτικο account, θλίψη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight