Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπαλάκι του ΕΦΚΑ Πατρινός λογιστής για χρέος που δεν του λένε από πού προήλθε!

Μπαλάκι του ΕΦΚΑ Πατρινός λογιστής για χ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τι έχει συμβεί

Σε παρατεταμένη ταλαιπωρία βρίσκεται ο συμπολίτης μας λογιστής Γιάννης Σταυρογιαννόπουλος, καθώς η συναλλαγή του με τον ΕΦΚΑ του έχει δημιουργήσει, όπως λέει, «μεγάλο πρόβλημα»,  από το Μάρτη μέχρι και σήμερα.

Όλα ξεκίνησαν όταν έλαβε «ραβασάκι» για να πληρώσει χρέη ύψους 602 ευρώ, τα οποία όμως δεν γνώριζε από πού προέρχονταν. Αμέσως απευθύνθηκε στο αρμόδιο γραφείο του ΕΦΚΑ στην Πάτρα προκειμένου να μάθει πώς προέκυψε αυτό το χρέος. «Μετά από αρκετές επισκέψεις, από το ένα γραφείο στο άλλο και από το ένα τηλέφωνο στο άλλο» όπως αναφέρει σε σχετική καταγγελία που έκανε στο thebest.gr, πήρε απάντηση ότι τα  368 ευρώ, ήταν χρέη που προέκυψαν μέσα στην πανδημία. Ο κ. Σταυρογιαννόπολος, το αναγνώρισε και προέβη στην αποπληρωμή τους. Όμως η ταλαιπωρία για τον πατρινό λογιστή συνεχίζεται, καθώς απομένει ένα ποσό ύψους 234 ευρώ, για τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία απάντηση παρά τις συνεχείς οχλήσεις στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Πάτρα. Βέβαια τώρα, όπως μας είπε, τον παραπέμπουν στα κεντρικά στην Αθήνα.

«Σε τελευταία επαφή που είχα, μόλις την Τετάρτη, με τον αρμόδιο γραφείο του ΕΦΚΑ στην Πάτρα, μου είπαν να έρθω σε επικοινωνία με την Αθήνα, πράγμα αδύνατο όπως αποδείχθηκε γιατί δεν σηκώνουν το τηλέφωνο και μάλιστα σε τρείς αριθμούς που έχω επιχειρήσει να πάρω. Επίσης, μου είπαν να στείλω mail και να περιμένω να απαντήσουν. Στο μεταξύ, το χρέος τρέχει και μαζί με αυτό και οι προσαυξήσεις. Δεν ζητάω κάτι παράλογο, να μου πουν εγγράφως, μόνο, πως έχει προκύψει το χρέος ζητάω. Αντί αυτού έχω γίνει «μπαλάκι», πέρα δώθε, χωρίς να έχω βγάλει άκρη εδώ και τρεις μήνες περίπου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις