Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεσηκωμός στο Άνω Καστρίτσι- Βρέθηκε ψόφια αλεπού στην πηγή από όπου σωλήνας παίρνει πόσιμο νερό- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ξεσηκωμός στο Άνω Καστρίτσι- Βρέθ...

Κανείς δεν ξέρει πόσες ημέρες ήταν εκεί

Πανικός επικρατεί σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr στην περιοχή του Άνω Καστριτσίου στην Πάτρα, μετά τον εντοπισμό νεκρής αλεπούς στην πηγή με το αυλακόνερο από όπου ωστόσο, -ελλείψει νερού ιδίως κατά τους θερινούς μήνες-, ένας σωλήνας παίρνει νερό και το πάει στη δεξαμενή από όπου πίνουν οι κάτοικοι νερό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εντοπίστηκε μια νεκρή αλεπού (ΦΩΤΟ) η οποία κανείς δεν ξέρει πόσες ημέρες ήταν εκεί και πόσο έχει επηρεάσει το πόσιμο νερό ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για περιστατικά γαστρεντερίτιδας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο βρέθηκε σήμερα η αστυνομία ενώ στο μεταξύ κάποιος είχε απομακρύνει τη νεκρή αλεπού που έχει προκαλέσει σάλο στην περιοχή. «Βρέθηκε στο αυλακόνερο πριν από το λάστιχο  που παίρνει το νερό και το πάει στη δεξαμενή από την οποία πίνουμε νερό. Και κάποιος, πήγε και πήρε το ζώο άρον άρον για να μπαλώσει την κατάσταση. Αντί να ενημερώσει αστυνομία και εισαγγελία πήγε και το πήρε για να καλύψει ευθύνες. Για να καταλάβετε τι νερό πίνουμε. Θα δηλητηριαστούμε» λένε στο thebest.gr κάτοικοι του Άνω Καστριτσίου. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις