Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Όστιν Μπάτλερ στο Λονδίνο για την πρεμιέρα του φιλμ όπου κάνει τον Έλβις Πρίσλει

Ο Όστιν Μπάτλερ στο Λονδίνο για την πρεμ...

Μαζί του στο κόκκινο χαλί ήταν και ο Τομ Χανκς που συμπρωταγωνιστεί στην ταινία - Στις 23/6 ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ η έξοδος του φιλμ στη χώρα μας

Όπως είδαμε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά τη λαμπερή, αποθεωτική πρεμιέρα του στο 75ο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών, το πολυαναμενόμενο φιλμ του 59χρονου Αυστραλού δημιουργού Μπαζ Λούρμαν «Elvis» με τον 30χρονο, ταλαντούχο ηθοποιό Austin Butler στο ρόλο του βασιλιά του ροκ εντ ρολ, Έλβις Πρίσλει, παίχθηκε και σε ειδική προβολή στο Λονδίνο όπου παρέστη όπως και στις Κάννες ο Τομ Χανκς που συμπρωταγωνιστεί στην ταινία και είναι κάπως αγνώριστος από το βαρύ μακιγιάζ.  

Το κοινό που παρακολούθησε την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Elvis» στις Κάννες όπως διαβάσαμε, χάρισε στο τέλος της προβολής ένα θερμότατο, παρατεταμένο χειροκρότημα 12 λεπτών.

Ο Όστιν Μπάτλερ που υποδύεται τον βασιλιά του Rock ‘n’ Roll και επιπλέον, ερμηνεύει & ο ίδιος τα τραγούδια, δάκρυσε από χαρά από την θερμή υποδοχή και μάλιστα αγκάλιασε εν μέσω χειροκροτημάτων την εξίσου συγκινημένη, χήρα του θρύλου της ροκ εντ ρολ μουσικής, Πρισίλα Πρίσλεϊ, η οποία επίσης ταξίδεψε στη Νότια Γαλλία για να δώσει την ευχή της στην ταινία που αφηγείται τη ζωή του συζύγου της μέσα από τη σχέση με τον μάνατζερ του, Τομ Πάρκερ (ρόλο που κάνει ο 2 φορές βραβευμένος με Όσκαρ, Τομ Χανκς).

Η ταινία «Elvis» του Μπαζ Λούρμαν στο μεταξύ ετοιμάζεται να βγει και στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο θα ντεμπουτάρει στις 24 Ιουνίου 2022 και μία μέρα πιο πριν θ’ αρχίσει να προβάλλεται στην Ελλάδα. Το διαφημιστικό τρέιλερ παίζεται ήδη στα Odeon Veso Mare.

Να θυμίσουμε πως στις Κάννες, το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της Warner Bros. Pictures Group, Τόμπι Έμεριχ ενώ η Πρισίλα Πρίσλεϋ - Priscilla Presley μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε ότι είναι «μια ταινία για όλους, η οποία αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για τον Ελβις».

H πρεμιέρα στο Λονδίνο έγινε στο BFI Southbank την περασμένη Τρίτη 31/5/2022 και ο Όστιν Μπάτλερ που είχε παίξει και στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Once Upon a Time in Hollywood» ήταν κομψά ντυμένος φορώντας λευκό σακάκι και παντελόνι Alexander McQueen.

H διάρκεια της ταινίας είναι δυόμιση ώρες.

Οι φωτ. είναι από το Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight