Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δέσποινα Βανδή: Πώς απάντησε στο ενδεχόμενο γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη;

Δέσποινα Βανδή: Πώς απάντησε στο ενδεχόμ...

Τι είπε η τραγουδίστρια

Η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Θεοφάνους ξεκινούν τη μεγάλη καλοκαιρινή τους περιοδεία με πρώτο σταθμό το Κατράκειο. Η τραγουδίστρια και ο μουσικοσυνθέτης παράλληλα με τη δουλειά τους, θα προσπαθήσουν να ξεκλέψουν χρόνο και για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Η κάμερα του «Happy Day» του συνάντησε και η δημοσιογράφος ρώτησε την Δέσποινα Βανδή αν θα καταφέρει να περάσει κάποιο διάστημα μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη. «Ο Βασίλης έχει τη δική του περιοδεία, θα είναι δύσκολο να συνδυαστούμε», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια τέθηκε το ερώτημα για το ενδεχόμενο γάμου με τον Βασίλη Μπισμπίκη, με την τραγουδίστρια και τον Γιώργο Θεοφάνους να απαντούν μαζί: «Ο γάμος είναι αυτός», αναφερόμενοι προφανώς στον καλλιτεχνικό τους γάμο.

Αναφερόμενη στα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Το έχω συνηθίσει, είναι πολλά τα χρόνια κορίτσι μου, το έχω συνηθίσει».

 Τι είχε πει η Βανδή όταν είχε ερωτηθεί ξανά πριν από ένα μήνα
Πριν από ένα μήνα η Δέσποινα Βανδή είχε ερωτηθεί από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αρχικά, προσπάθησε να ξεφύγει από την ερώτηση για τον γάμο της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, λέγοντας στη δημοσιογράφο να τη ρωτήσει κάτι άλλο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Έδωσε λοιπόν, μια εύστοχη απάντηση, χωρίς να χρειαστεί να ξεκαθαρίσει τι σκοπεύει να κάνει στη σχέση της.

«Δεν έχω την ανάγκη να παντρευτώ. Ούτε στο παρελθόν την είχα, αλλά ούτε και τώρα για να προκαλέσω. Όχι, δεν αισθάνομαι κάτι τέτοιο. Είμαι πάρα πολύ καλά και αυτό με νοιάζει αυτή τη στιγμή, το ότι είμαι ευτυχισμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight