Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από το θάνατο του φωτογράφου Ανδρέα Λυκουργιώτη

Πάτρα: Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από ...

Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 το πρωί θα τελεστεί μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του στον ιερό ναό Αγ. Κωνσταντίνου στην Αγυιά

Σαράντα μέρες κύλησαν αφότου έφυγε από τη ζωή ο συμπολίτης φωτογράφος Ανδρέας Λυκουργιώτης και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 θα τελεστεί στο τέλος της Θείας λειτουργίας στις 10 περίπου το πρωί  στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Αγυιάς, 40ημερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του.

Ο Ανδρέας Λυκουργιώτης που ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην Πατραϊκή κοινωνία διατηρούσε επί σειρά ετών φωτογραφείο επί της οδού Καραϊσκάκη. Ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένος στη δουλειά του και εθεωρείτο βετεράνος του είδους.  

Η ζωή του καλλιτεχνική. Κιθαρίστας, ντραμίστας, φωτογράφος, ρεπόρτερ, ζωγράφος. Ένας χαρισματικός άνθρωπος με πηγαίο χιούμορ "Λέγομαι Ανδρέας Λυκουργιώτης το καλλιτεχνικό μου όνομα είναι Antre Lykourzo, γεννήθηκα το 1928 ... είμαι όπως βλέπετε λιγουλάκι λυκόπουλο ..." όπως αυτοσυστήθηκε στον Διονύση Μπονέλη για τις ανάγκες του βιβλίου "Οι Μουσικοί της Νύχτας στην Πάτρα".

Ο εκλιπών ήταν κι ένας καλός οικογενειάρχης, ένας χαρούμενος και αγαπητός φίλος. Ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης και η οικογένεια του και οι φίλοι του θα συγκεντρωθούν την Κυριακή στο ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά για να τιμήσουν την μνήμη του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις