Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο ένταλμα σύλληψης για τον βιασμό της 22χρονης – Γιδοβοσκός ο νέος ύποπτος

Νέο ένταλμα σύλληψης για τον βιασμό της ...

Το μαντρί βρίσκεται δίπλα στο σημείο όπου η άτυχη κοπέλα βιάστηκε

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσαν οι αρχές για τον ύποπτο του βιασμού της 22χρονης στην Χαλκιδική, που φέρεται να είναι ένας γιδοβοσκός, του οποίου το μαντρί βρίσκεται δίπλα στο σημείο όπου βιάστηκε η άτυχη κοπέλα.

Ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση καθώς, ενώ αρχικά οι αρχές είχαν προσάγει ως ύποπτος έναν 56χρονο τρόφιμο των αγροτικών φυλακών Κασσάνδας, τα αποτελέσματα DNA έδειξαν ότι δράστης δεν είναι αυτός, ενώ παράλληλα αποδείχθηκε πως είχε και άλλοθι για την ώρα της καταγγελόμενης πράξης.

Η συνήγορος της 22χρονης, άλλωστε, καταγγέλλει λάθη εκ μέρους των αρχών, που επέτρεψαν στον δράστη να κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ ανέφερε ότι η κοπέλα είναι τρομοκρατημένη.

Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε πως οι έρευνες στρέφονται στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος, εγείροντας ανησυχίες για τυχόν διαφυγή του εκτός συνόρων, ή ακόμα και για την ασφάλεια της 22χρονης κοπέλας.

Η δικηγόρος μίλησε για σύγχυση και λάθη εκ μέρους των αρχών: «Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη, τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή, ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος», σημείωσε.

Από την πρώτη στιγμή ο 56χρονος αρνούνταν τις κατηγορίες που του αποδίδονταν, ενώ και η κατάθεση ενός σωφρονιστικού υπαλλήλου τού έδινε άλλοθι, καθώς την ώρα του εγκλήματος αυτός ήταν μαζί του σε άλλη περιοχή.

Ο ύποπτος
Στο κάδρο των υπόπτων έχει πλέον μπει ένας γιδοβοσκός, του οποίου το μαντρί βρίσκεται δίπλα στο σημείο όπου η άτυχη κοπέλα βιάστηκε.

Σύμφωνα με όσα είπε και η συνήγορος της 22χρονης, ο εν λόγω άνδρας έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον 56χρονο Αλβανό κατάδικο που συνελήφθη την Πέμπτη. Όπως προσέθεσε, μάλιστα, τα στοιχεία «έδειξαν» προς το πρόσωπό του, καθώς έχει ληφθεί υλικό από το μέρος όπου έμενε.

«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη, διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία, διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις