Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor – Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που θα κερδίσει στο αγώνισμα επικοινωνίας

Survivor – Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα π...

Δεν λείπουν τα "καρφιά"

“Καρφιά” μεταξύ δύο υποψηφίων προς αποχώρηση, δυνατή αναμέτρηση στον στίβο μάχης και έπαθλο επικοινωνίας που στο άκουσμά του οι παίκτες καταρρέουν, στο επεισόδιο της Τετάρτης στο Survivor. 

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί η Μαίη λέει για τον συμπαίκτη της που βρίσκεται μαζί της στον “τάκο”, Σπύρο Μαρτίκα, πως “νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς του Survivor” κι ότι είναι ολοφάνερο πως θέλει να μείνει ως τον τελικό.

Από την πλευρά του, ο φαρμακοποιός χαρακτηρίζει την Μαίη καχύποπτη.

 Στο μεταξύ, Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται στον στίβο μάχης, με σκοπό να κερδίσουν… το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας, το οποίο είναι τεράστιο! Όπως τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, πρόκειται για βιντεοκλήση με τα πρόσωπα της οικογένειάς τους. Οι παίκτες δεν αντέχουν και ξεσπούν στην ιδέα ότι ενδέχεται να μην μπορέσουν να έχουν επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους έως ότου γυρίσουν στην Ελλάδα.

Οι δύο ομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να πάρουν την νίκη, αλλά και το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τις φήμες η ομάδα που θα “χαμογελάσει” απόψε είναι για άλλη μια φορά η Μπλε. Αναμένουμε την επιβεβαίωση ή την διάψευση των spoiler.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight