Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: «Γέμισαν» με κάμπιες Πετράλωνα και Ν. Φιγαλεία

Ηλεία: «Γέμισαν» με κάμπιες Πετράλωνα κα...

Ανάστατοι οι κάτοικοι

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι των Πετραλώνων και της Nέας Φιγαλείας του Δήμου Ζαχάρως, λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού από κάμπιες, οι οποίες απειλούν και τη ζωική, αλλά και τη φυτική παραγωγή των περιοχών αυτών.
Ιδίως οι κάτοικοι στα Πετράλωνα έκαναν λόγο χθες για ένα πολύ σοβαρό φαινόμενο, το οποίο προκαλεί προβλήματα στην καθημερινότητά τους (όπως τόνισαν δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους) και φυσικά αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για τις καλλιέργειές τους και την σίτιση των ζώων που έχουν.

Μάλιστα ζητούν από τους υπεύθυνους να αναλάβουν …δράση, έτσι ώστε να επιλυθεί σύντομα αυτό το πρόβλημα, προτού υποστεί μεγαλύτερη ζημιά η τοπική οικονομία.

Χαρακτηριστικά για την έξαρση της παρουσίας κάμπιας στα Πετράλωνα ο κ. Χαράλαμπος Καππής πρόεδρος της κοινότητας τόνισε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τις κάμπιες στα Πετράλωνα και προσπαθούμε να έρθουμε σε επαφή με τους αρμόδιους φορείς για να βρούμε μία λύση. Έξαρση του φαινομένου παρατηρείται αυτή τη στιγμή στα Πετράλωνα, ενώ προβλήματα με τις κάμπιες υπάρχουν και στην Ν. Φιγαλεία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορά τα ζώα, αφού μπορεί να αρρωστήσουν, ενώ μπορεί να έχουμε πρόβλημα και στις ζωοτροφές. Αυτή τη στιγμή τα γίδια δεν έχουν τι να φάνε. Περιμένουμε να έρθουν οι αρμόδιοι στην περιοχή για να κάνουν αυτοψία και να δουν από κοντά το πρόβλημα».

patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις