Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι ώρες αγωνίας που έζησε η 22χρονη που καταγγέλλει βιασμό σε παραλία: «Με κράτησε από το κεφάλι και με χτύπησε»

Οι ώρες αγωνίας που έζησε η 22χρονη που ...

Στην Χαλκιδική

Αποτροπιασμό προκαλεί η περιγραφή της 22χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό της σε παραλία της Χαλκιδικής, με έναν 56χρονο κατάδικο, τρόφιμο αγροτικών φυλακών, να έχει ήδη συλληφθεί καθώς φέρεται να έχει αναγνωριστεί από την παθούσα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, η κοπέλα περιέγραψε καρέ – καρέ τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε: «Είχα ξαπλώσει για ηλιοθεραπεία ανάσκελα. Όταν κάποια στιγμή γύρισα μπρούμυτα ένιωσα κάποιος να μου επιτίθεται. Με κράτησε από το κεφάλι και με χτύπησε. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα από όσα ακολούθησαν. Θα μπορούσα να μη βγω ζωντανή από όλο αυτό. Ελπίζω ποτέ καμία άλλη γυναίκα να μη βρεθεί στη θέση μου».

 Η 22χρονη αναγνώρισε στο πρόσωπο του άνδρα που της επιτέθηκε έναν 56χρονο κατάδικο, αλβανικής καταγωγής, τρόφιμο των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας που, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε άδεια. Ο δικηγόρος της κοπέλας, ανέφερε ότι ο φερόμενος βιαστής εκτίει ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δέχθηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν τις πληροφορίες που θέλουν τον 56χρονο να εκτελούσε αντιπυρικές εργασίες στην περιοχή, υπό την επιτήρηση σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις