Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χειροπέδες σε 28χρονο μοντέλο: Εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών

Χειροπέδες σε 28χρονο μοντέλο: Εμπλέκετα...

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Μία 28χρονη Βραζιλιάνα, που είναι μοντέλο-χορεύτρια, συνελήφθη με ένταλμα, χθες, Δευτέρα 30 Μάϊου, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατηγορούμενη για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών.

 Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 28χρονη η οποία τα καλοκαίρια εργάζεται σε κοσμικό νησί των Κυκλάδων, εμπλέκεται σε υπόθεση που αφορά σε εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής παραισθησιογόνων ουσιών (DΜΤ).

 Στις 7 Φεβρουαρίου 2022 συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μία Ελληνίδα 31 ετών, συνεργάτης της Βραζιλιάνας, κατηγορούμενη για εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT) και αποστολή της συγκεκριμένης ουσίας, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, σε διάφορες χώρες του κόσμου. Συγκατηγορούμενοι της 31χρονης ήταν η 28χρονη αλλοδαπή, καθώς και ένας 48χρονος Ελληνας.

Μία 28χρονη Βραζιλιάνα, που είναι μοντέλο-χορεύτρια, συνελήφθη με ένταλμα, χθες, Δευτέρα 30 Μάϊου, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατηγορούμενη για εμπλοκή σε υπόθεση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 28χρονη η οποία τα καλοκαίρια εργάζεται σε κοσμικό νησί των Κυκλάδων, εμπλέκεται σε υπόθεση που αφορά σε εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής παραισθησιογόνων ουσιών (DΜΤ).

Στις 7 Φεβρουαρίου 2022 συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην περιοχή του Ζωγράφου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μία Ελληνίδα 31 ετών, συνεργάτης της Βραζιλιάνας, κατηγορούμενη για εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής διμεθυλοτρυπταμίνης (DMT) και αποστολή της συγκεκριμένης ουσίας, μέσω ταχυδρομικών δεμάτων, σε διάφορες χώρες του κόσμου. Συγκατηγορούμενοι της 31χρονης ήταν η 28χρονη αλλοδαπή, καθώς και ένας 48χρονος Ελληνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις