Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BODY & SOUL

/

Όλο και περισσότερος κόσμος συχνάζει στο Polis YdroSpa, ανανεωθείτε με μασάζ και ρεφλεξολογία

Όλο και περισσότερος κόσμος συχνάζει στο...

Ένας χώρος με σύγχρονες εγκαταστάσεις, πισίνα και θέα τη θάλασσα στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Μοναδικό στο είδος του, με θερμαινόμενη πισίνα/υδρομασάζ και ατμόλουτρο (χαμάμ), είναι το Πόλις ΥδροSpa στην Μαρίνα. Εδώ θα αφεθείτε στις θεραπευτικές ιδιότητες του νερού, με αναζωογονητικά υδρομασάζ μπροστά στο ηλιοβασίλεμα απολαμβάνοντας μια μοναδική αίσθηση ευεξίας ξεχνώντας την πιεστική και αγχώδη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η υπεύθυνη του χώρου Μαργαρίτα Πιντέλα μας καλωσορίζει και μας καλεί να προσφέρουμε στον εαυτό μας μια ολοκληρωμένη εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας για σώμα και πνεύμα.

Διάφορα είδη μασάζ, περιποιήσεις προσώπου και σώματος από εξειδικευμένο επαγγελματικό προσωπικό που στόχο έχει τόσο την ανακούφιση και την υγεία όσο και την ομορφιά. Όπως μάθαμε είναι ένας χώρο που απευθύνεται σε κάθε ηλικία.

“Αυτό το διάστημα έχουμε ανθρώπους που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν προλαβαίνουν να πάνε στη θάλασσα, αλλά και κοινό που θέλει απλά να ανανεωθεί και να προετοιμάσει το σώμα του για το καλοκαίρι αποζητώντας μια καλύτερη φυσική κατάσταση. Είναι μια τάση της εποχής και μια ανάγκη των ανθρώπων για καλύτερη ποιότητα ζωής μέσω ενός υγιούς σώματος”.

Στις παροχές τους Πόλις ΥδροSpa προστέθηκε η ρεφλεξολογία πού είναι μια φυσική ολιστική συμπληρωματική μέθοδος για την φροντίδα του σώματος, βασισμένη στην εφαρμογή τεχνικής ειδικών πιέσεων στο πέλμα. ”Οι παροχές και οι υπηρεσίες μας ανανεώνονται και εμπλουτίζονται συνεχώς και σύντομα θα παρουσιάσουμε και το Signature massage του Πόλις ΥδροSpa, ενός μοναδικού συνδυασμού παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών μασάζ που ολοκληρώνεται με ειδικές πιέσεις σε ενεργειακά σημεία”, αναφέρει η κ. Πιντέλα.

Info

Πόλις Υδρο Spa

Ηρώων Πολυτεχνείου 116, Πάτρα

Τ : 2610 432 120

www.ydrospa.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being