Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σκουλός για GNTM: «Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος»

Σκουλός για GNTM: «Δεν θεωρώ ότι έκανα κ...

Έχει γίνει γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχει στη νέα εποχή του ριάλιτι μόδας

To GNTM μπορεί να επιστρέφει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αλλά πολλά αγαπημένα πρόσωπα δεν θα είναι στην ομάδα.

Ο Δημήτρης Σκουλός, έχει γίνει γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχει στη νέα εποχή του ριάλιτι μόδας και ο ίδιος τοποθετήθηκε σχετικά.

Ο διάσημος φωτογράφος μίλησε στο Στούντιο 4 για αυτή την απόφαση της παραγωγής και σχολίασε:

«Δεν περίμενα ότι θα τελειώσει, ήταν ξαφνικό. Περίμενα ότι θα με καλέσουν και την επόμενη σεζόν. Στην αρχή απογοητεύτηκα, μετά από μία μέρα το ξεπέρασα. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Θεωρώ ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Είπα πάμε παρακάτω, όλα καλά, γερά και βλέπουμε. Για κάποιο λόγο γίνονται όλα, κάθε εμπόδιο για καλό», είπε ο Δημήτρης Σκουλός και συνέχισε: «Ο κόσμος της τηλεόρασης μου έμαθε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν υπάρχουν φιλίες. Δύσκολα υπάρχει το ανθρώπινο στοιχείο σε αυτή τη δουλειά, όλοι κάνουν τη δουλειά τους και όταν κλείσει η κάμερα καληνύχτα σας. Εγώ είμαι πολύ συναισθηματικός και πολλές φορές με αντιδράσεις ανθρώπων λέω γιατί; Στην τηλεόραση κάποιοι ή κάποιες συμπεριφέρονται λες και τους χρωστάει ο Θεός. Δεν σας χρωστάει τίποτα ο Θεός. Είστε πολύ τυχεροί, έχετε κάνει περιουσία, έχετε αναγνωρισιμότητα, έχετε όλα τα καλά του Θεού. Πείτε ένα ευχαριστώ και μέχρι εκεί. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω ούτε κάτι λιγότερο. Είναι κάποιοι άνθρωποι που θέλουν συνέχεια επιβεβαίωση. Ο ναρκισσισμός είναι ψυχικό νόσημα, αυτό είναι θέμα γιατρών».

Ποιοι θα του λείψουν από το GNTM; Ο Δημήτρης Σκουλός απάντησε: «Παρέα δεν κάναμε πολύ, με κάποια άτομα έκανα παρέα. Πολλές φορές περνούσα πολύ καλά και κάποιες άλλες πολύ δύσκολα.

Η Ζενεβιέβ θα μου λείψει, είναι πάρα πολύ καλό κορίτσι, είναι παιδί. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου έχει λείψει που έφυγε τότε, είναι φίλη μου. Αυτοί…»

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight