Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η αναισθησιολόγος του Καραμανδανείου κάνει μήνυση για να μη γίνει μοιραίο λάθος λόγω εξάντλησης - ΒΙΝΤΕΟ

Η αναισθησιολόγος του Καραμανδανείου κάν...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Έχει κάνει εως και 17 εφημερίες σε έναν μήνα

H Αναισθησιολογοs Επιμελήτρια β του Καραμανδανείου Παιδιατρικου Νοσοκομείου Πατρών θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπεύθυνου για την κατάσταση και τις συνθήκες που επικρατούν στο αναισθησιολογικο τμήμα του Νοσοκομείου. Το thebest.gr μίλησε με τον δικηγόρο της αναισθησιολόγου που έχει μείνει απελπιστικά μόνη της να αντιμετωπίζει όλα τα περιστατικά, τους τελευταίους μήνες.

"Η εντολέας μου ενώ κατεχει οργανική θέση στη ΜΕΘ παίδων του Νοσοκομείου στο Ρίο έχει μετακινηθεί για εξυπηρέτηση έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών στο Καραμανδανειο με ανανεούμενες τριμηνες μετακινήσεις και έχει φθάσει στο σημείο να είναι η μοναδική αναισθησιολογος ενώ θα έπρεπε να υπηρετούν 4 αναισθησιολογοι στο αναισθησιολογικο τμήμα του Νοσοκομείου" εξηγεί ο κ. Καρπέτας και συνεχίζει.
"Αποτέλεσμα είναι να κάνει 17 εφημερίες τον μήνα με την προσωρινή μόνο εποπτεία και ευθύνη της διευθύντριας του αναισθησιολογικου τμήματος, η οποία έχει παραιτηθεί λόγω συνταξιοδοτησης και σύντομα θα αποχωρήσει από το Νοσοκομείο" συμπληρώνει ο ίδιος.
Σύμφωνα με τον κο Καρπέτα και όσα τους μετέφερε η αναισθησιολόγος, η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των παιδιών καθώς ηδη αναβάλλονται χειρουργεία και με αυτές τις εξοντωτικες συνθήκες είναι ανθρωπίνως αδύνατο να παραχθεί το κατάλληλο ιατρικό έργο και να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες.

Ο κ. Καρπέτας ξεκαθαρίζει πως θα προσφυγουν στη δικαιοσυνη γιατί η κατάσταση βρίσκεται στο μη περαιτέρω ούτως ώστε να διερευνηθούν και να αναζητηθουν τυχον ευθύνες, αλλά το πιο σημαντικό να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να υπαρξει αμεση λύση για την εύρυθμη λειτουργία του παιδιατρικού νοσοκομείου που εξυπηρετει ολόκληρη τη Νοτιοδυτική Ελλάδα.

Ακούστε τι λέει ο δικηγόρος της αναισθησιολόγου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις