Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Εγκαινιάστηκε στη Ρήγα Φεραίου το AGGEL store! To πατρινό label που έχει αγαπηθεί διεθνώς

Εγκαινιάστηκε στη Ρήγα Φεραίου το AGGEL ...

Συνδυάζει το σταθερό ύφασμα με το πλεκτό σε σύγχρονες γραμμές, με αφετηρία την ελληνική κουλτούρα

 

To πατρινό fashion label που εξελίσσεται εδώ και 20χρόνια, έχει ανοίξει δυναμικά τα φτερά του εντός και εκτός συνόρων, συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση από το 1963.

 Το «δικό μας» brand που αντιπροσωπεύει με συνείδηση την Ελληνική μόδα απέκτησε πλέον το δικό του σπίτι στη πόλη μας, εγκαινιάζοντας ακόμα ένα νέο κατάστημα στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας, στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.  

Η Αmbitious - Genuine- Greek- Elegant- Loyalty Knitewear, των αδελφών Παναγιώτη και Ανδρέα Αγγελετόπουλου, σχεδιάζει και παράγει τα προϊόντα της στις πατρινές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της , με εξειδικευμένο προσωπικό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

Διατηρεί καταστήματα στο Attica , στο Factory Airport και στο Factory Πειραιώς  καθώς και e- shop. www.aggel.eu

Οι συλλογές  της διακινούνται  πανελλαδικά και στο εξωτερικό από το 2015 σε χωρες όπως Πορτογαλία, Ισπανία, Γερμάνια, Ιταλία, Βουλγαρία, Αυστραλία, Ιρλανδία, Αγγλία, Κύπρος, Αυστρία. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει τη δική της αισθητική ταυτότητα κατορθώνοντας να ξεχωρίσει στο διεθνές εμπορικό προσκήνιο. Η χρωματική παλέτα της καλοκαιρινής συλλογής  2022 μαγνητίζει τα βλέμματα με την αρμονία και αισιοδοξία που δημιουργεί.

Πολλά ιδιαίτερα κομμάτια που συνθέτουν τα πιο stylish outfits  θαυμάστηκαν στο opening  του καταστήματος AGGEL στην πόλη μας. Οι ευχές ήταν ατέλειωτες και ενθουσιώδεις. Δείτε στιγμιότυπα. 

 

Info

ΑGGEL Knitwear

Ρήγα Φεραίου 108, Πάτρα

τηλ: 2611812 512

www.aggel.eu

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View