Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Κώστας Πελετίδης για την ανάπλαση των εγκαταστάσεων "Λαδόπουλου"

Ο Κώστας Πελετίδης για την ανάπλαση των ...

Η δήλωσή του Δημάρχου Πατρέων

Σε δήλωση, προχώρησε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, σχετικά με την ανάπλαση των εγκαταστάσεων του πρώην εργαστασίου "Λαδόπουλου": Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, με ομόφωνη απόφασή του το 2019, παραχώρησε στην Περιφέρεια τις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου Χαρτοποιίας «Λαδόπουλου» για αξιοποίηση και ανάπτυξη, για 30 χρόνια.

Με την έγκριση χρηματοδότησης της ανάπλασής του από την Κυβέρνηση, ανοίγει ο δρόμος, ο “Λαδόπουλος” να γεμίσει με ζωή, να καλύψει πραγματικές ανάγκες της πόλη μας, με χρήσεις ωφέλιμες για το λαό και τη νεολαία του.

Ο αγώνας του Πατραϊκού λαού, των φορέων της περιοχής, της ίδιας της Δημοτικής Αρχής, που απαίτησε την αξιοποίηση του Λαδόπουλου με συγκεκριμένους όρους και κριτήρια, τα οποία να συμβαδίζουν με τις ανάγκες του λαού μας, φέρνει αποτελέσματα.

Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να μην παραδοθεί ένας ακόμη ιστορικός χώρος σε μεγαλοεπιχειρηματίες και ξενοδόχους, που για χρόνια τον «λιγουρεύονταν» για τα δικά τους συμφέροντα.

Με την ολοκλήρωση των έργων, θα παραδοθούν στον Πατραϊκό λαό, το Νέο Μουσικό Σχολείο που μέχρι σήμερα στεγάζεται σε κοντέινερ, ένας επιπλέον Παιδικός – Βρεφονηπιακός Σταθμός για τις ανάγκες της περιοχής, καθώς και χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα κοινόχρηστων, πολιτιστικών εγκαταστάσεων, που θα χρησιμοποιούν δωρεάν οι πολίτες της Πάτρας. Επιπλέον, θα υπάρχει στην πόλη μας ένα Διοικητήριο, για τη στέγαση των δημόσιων υπηρεσιών.

Η Δημοτική Αρχή, μαζί με τους φορείς και το λαό της Πάτρας, θα είναι σε ετοιμότητα, ώστε να υλοποιηθούν μέχρι τέλους οι όροι που από την αρχή θέσαμε.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, αξιοποιώντας κάθε εργαλείο που μπορεί σήμερα να ικανοποιεί βασικές ανάγκες των εργαζομένων και του λαού της πόλης μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις