Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βάνα Μπάρμπα: «Θα του κάνω μήνυση, σε εμένα δεν περνάνε αυτά»

Βάνα Μπάρμπα: «Θα του κάνω μήνυση, σε εμ...

Κατά επιχειρηματία

Για την «προδοσία» που βίωσε από φίλο της επιχειρηματία, μίλησε η Βάνα Μπάρμπα.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την ταλαιπωρία που έχει βιώσει στο επαγγελματικό κομμάτι μέχρι και σήμερα.

«Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που θα καταγγείλω κι εγώ στη Δικαιοσύνη προσεχώς, ήταν τρομακτικό. Είναι απίστευτο, ήταν προδοσία, χρησιμοποίησαν το όνομά μου. Είναι τρομερό να την έχω πατήσει έτσι από φίλους», είπε αρχικά.

Αν και δεν κατονόμασε το πρόσωπο που την εξαπάτησε, ανέφερε πως ανήκει στον χώρο των media και πως σκοπεύει σύντομα να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα στο Πρωινό: "Έπαθα μεγάλη ζημιά από έναν επιχειρηματία των media"

Τόνισε επίσης, πως ο ίδιος έχει κάνει ζημιά σε πολύ κόσμο, όμως η ηθοποιός δεν θα τον αφήσει να φερθεί κατ' αυτόν τον τρόπο και σε εκείνη.

«Είναι μεγάλος επιχειρηματίας που ανήκει στον χώρο των media. Είναι απίστευτο αυτό που έπαθα, μεγάλη ζημιά. Πρέπει πρώτα όμως, να είμαι σίγουρη ότι το έκανε ο ίδιος και μετά θα το μάθετε όλοι. Αυτός που έχει πράξει άσχημα πρέπει να πληρώνει και να βγαίνουν όλα στο φως. Πραγματικά, έπαθα ζημιά, έναν μήνα τώρα τρέχω κι είμαι μια μάνα με ένα παιδί», είπε αρχικά.

«Αν είναι αυτός από πίσω, θα πάρει μήνυση από εμένα και θα το μάθετε σύντομα. Είναι ιδιοκτήτης, έχει κάνει χιλιάδες εκβιασμούς, μεγάλη ζημιά, σε πολύ κόσμο και τους αφήνει απλήρωτους. Σε εμένα λοιπόν, στη Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight