Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζόνι Ντεπ: Η Κόρτνεϊ Λοβ στο πλευρό του - Την είχε σώσει από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Τζόνι Ντεπ: Η Κόρτνεϊ Λοβ στο πλευρό του...

Tο 1995

Ενώ οι ισχυρισμοί της Άμπερ Χερντ για τον Τζόνι Ντεπ πραγματικά σοκάρουν την κοινή γνώμη, με την ίδια να θέλει να τον παρουσιάσει ως έναν «βίαιο κακοποιητή», πολλές διάσημες γυναίκες έχουν την αντίθετη άποψη για εκείνον.

Ανάμεσά τους και η Κόρτνεϊ Λοβ, η οποία σε πρόσφατο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram αναφέρει πως ο Τζόνι Ντεπ της είχε σώσει τη ζωή, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών έξω από το Viper Room το 1995.

Πρόκειται για το εμβληματικό κλαμπ του Τζόνι Ντεπ στο Δυτικό Χόλιγουντ. Τη δεκαετία του '90, θεωρούταν το «στέκι» των celebrities, με πολλά περίεργα περιστατικά να συμβαίνουν στο εσωτερικό του.

Θέλοντας να στηρίξει τον ηθοποιό, στο πλαίσιο της δικαστικής του διαμάχης με την Άμπερ Χερντ, η Κόρτνεϊ Λοβ θέλησε να μοιραστεί με το κοινό την εμπειρία της από εκείνο το βράδυ.

«Πραγματικά, δεν θέλω να παίρνω θέση δημόσια, αλλά θέλω να μοιραστώ κάτι. Ο Τζόνι ήταν αυτός που μου παρείχε τις πρώτες βοήθειες, όταν έπαθα overdose έξω από το κλαμπ του, το 1995», είπε χαρακτηριστικά.

Την περίοδο εκείνη, η τραγουδίστρια περνούσε μία πολύ δύσκολη φάση στη ζωή της, αφού λίγο καιρό πριν, ο σύζυγός της, Κερτ Κομπέιν είχε βάλει τέλος στη ζωή του. Είχαν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Φράνσις Μπιν.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια του βίντεο η Κόρτνεϊ, ο Τζόνι Ντεπ είχε στείλει πολλές φορές γράμματα στην κόρη τους, προκειμένου να της ευχηθεί για τα γενέθλιά τους ή να τη στηρίξει για την απώλεια του πατέρα της. Ακόμα και όταν η μητέρα της ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά, εκείνος αλληλογραφούσε με τη Φράνσις, για να της προσφέρει στήριξη.

«Ήμουν σε ένα αδιέξοδο τότε κι η Φράνσις υπέφερε τότε, με όλους αυτούς τους κοινωνικούς λειτουργούς. Ο Τζόνι της έστειλε ένα γράμμα τεσσάρων σελίδων, το οποίο εγώ δεν διάβασα ποτέ. Έστειλε λιμουζίνες στο σχολείο της, για να πάρουν εκείνη και τους φίλους της και να τους πάνε στην πρεμιέρα των Πειρατών της Καραϊβικής. Και κανείς δεν του το είχε ζητήσει. Το έκανε πολλές φορές με δική του πρωτοβουλία», συνεχίζει να λέει η Κόρτνεϊ Λοβ στο ίδιο βίντεο.

«Όποτε η κόρη μου μιλάει για εκείνον, λέει ότι της έσωσε τη ζωή. Ήταν μόνο 13 χρονών», συμπληρώνει.

Τέλος, αποφάσισε να πάρει μια ξεκάθαρη θέση στη διαμάχη Χερντ - Ντεπ. Όπως είπε, μπορεί να καταλάβει την Άμπερ Χερντ λόγω ενσυναίσθησης, απλά και μόνο γιατί κι η ίδια είχε βρεθεί κάποτε στο στόχαστρο. Το κοινό τη μισούσε, γιατί θεωρούσε ότι η ίδια σκότωσε τον θρύλο, Κερτ Κομπέιν.

«Ήμουν η πιο μισητή γυναίκα του κόσμου, οπότε προσπαθώ να σκεφτώ πώς είναι να είσαι εκείνη. Την καταλαβαίνω. Αλλά από την άλλη μεριά, όταν χρησιμοποιείς ένα ολόκληρο κίνημα για το προσωπικό σου όφελος, τι περιμένεις; Ελπίζω ότι η δικαιοσύνη θα αποδοθεί, όποια κι αν είναι αυτή. Εγώ στηρίζω τον Τζόνι που γνώρισα», είπε κλείνοντας το βίντεο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight