Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν- Τράβις Μπάρκερ: Σήμερα ο θρησκευτικός γάμος τους

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν- Τράβις Μπάρκερ: Σήμε...

Σύσσωμη η οικογένεια στην Ιταλία

Ο θρησκευτικός γάμος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και του Τράβις Μπάρκερ θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας.

Λίγες μέρες μετά τον πολιτικό του γάμο, το ζευγάρι αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αγάπης, με τις οικογένειες και των δύο στο πλευρό τους. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο εμβληματικό κάστρο του Πόρτο Φίνο, Castello Brown.

Όπως σε κάθε σημαντική στιγμή, έτσι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από πλευρό της Κόρτνεϊ, οι αδελφές της και άλλα άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού κύκλου. Πιο συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε όσους βρίσκονται στο Πόρτο Φίνο για τον γάμο της Κόρτνει, είναι η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν, η μητέρα της Κρις Τζένερ και οι δύο μικρότερες ετεροθαλείς αδελφές της, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ.

Μάλιστα οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το pre-wedding party του ζευγαριού, δείχνουν τη διάσημη οικογένεια να διασκεδάζει πολύ στο ιταλικό θέρετρο.
Το βράδυ του Σαββάτου, Κόρτνεϊ και Τράβις κάλεσαν σε δείπνο την οικογένεια, το οποίο και πραγματοποιήθηκε σε ένα πολυτελές γιοτ.

Πηγή

Πηγή:protothema 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight