Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μυστήριο με τον 41χρονο που αγνοείτο επί 50 ημέρες – Πώς εμφανίστηκε ξαφνικά

Μυστήριο με τον 41χρονο που αγνοείτο επί...

Στη Λάρισα

Μυστήριο επικρατεί πίσω από την εξαφάνιση ενός 41χρονου από τη Λάρισα, ο οποίος εμφανίστηκε την Τετάρτη τον Λιμενικό Σταθμό Πλαταμώνα. Ο 41χρονος Λαρισαίος αγνοείτο επί 50 ημέρες, καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 31 Μαρτίου από τον Πλαταμώνα.

 Ο 41χρονος εμφανίστηκε στον Λιμενικό Σταθμό του Πλαταμώνα και είπε στους τους λιμενικούς ποιος είναι. Ήταν φανερά ταλαιπωρημένος και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πού βρισκόταν ο 41χρονος όλο αυτό το διάστημα, με πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι περιπλανιόταν στο βουνό του Ολύμπου, όλες αυτές τις ημέρες.

Ο άνδρας είχε εξαφανιστεί από τον Πλαταμώνα το πρωί της 31 Μαρτίου 2022. Εκείνη την ημέρα είχε πάει με τη μητέρα του για να πάρουν κάποια έπιπλα, προκειμένου να τα μεταφέρουν στο σπίτι τους στην Λάρισα. Κάποια στιγμή ο 41χρονος έφυγε με κατεύθυνση περίπτερο της περιοχής, όμως δεν επέστρεψε ποτέ. Μάλιστα για τον εντοπισμό του 41χρονου είχε ενεργοποιηθεί η Γραμμή Ζωής Silver Alert.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις