Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τίτλοι τέλους για το «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια στην ΕΡΤ

Τίτλοι τέλους για το «Δυνατά» με τον Κωσ...

Ξεσηκωτικό το θέμα της τελευταίας εκπομπής

Ο Κωστής Μαραβέγιας τελειώνει τη συνεργασία του με την ΕΡΤ και ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι για το φινάλε του «Δυνατά».

Ο τραγουδοποιός στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του, την Παρασκευή 20 Μαΐου, θα φιλοξενήσει τραγούδια που υποδέχονται το καλοκαίρι.

Ο Ορέστης Τζιόβας, η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Ιλένια Ουίλιαμς, η Τραϊάνα Ανανία, ο Δημήτρης Κανέλλος, η Κλεονίκη Δεμίρη, το συγκρότημα «The Swingin’ Cats» και η «Sofita and the Blue Sisters» με την μπάντα τους θα είναι στο τελευταίο αυτό πάρτι.

Η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μάς θυμίζουν πως «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι».

Ο Ορέστης Τζιόβας μάς ταξιδεύει στο Αιγαίο με τις μουσικές επιλογές του, η Ιλένια Ουίλιαμς κρατάει το «Λιωμένο παγωτό» στο χέρι, ενώ η Τραϊάνα Ανανία με την εκρηκτική παρουσία της, τραγουδά «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» θυμίζοντάς μας πως το καλοκαίρι είναι εδώ…

Στη συνέχεια της βραδιάς, ο Δημήτρης Κανέλλος και η Κλεονίκη Δεμίρη φέρνουν μια πιο νοσταλγική διάθεση, ερμηνεύοντας εξαιρετικά πιο παλιές επιτυχίες που άφησαν εποχή… φυσικά με καλοκαιρινή διάθεση και πολλή ενέργεια!

Το συγκρότημα «Τhe Swingin’ Cats» με frontman τον εξαιρετικό μουσικό Γιώργο Ζερβό, που έχουν ξεχωρίσει για τη ρετρό αισθητική και τις διασκευές τους, απογειώνει τη διάθεση μέσα από ξέφρενες swing και rock n’ roll μελωδίες!

Ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο μάς χαρίζουν σε ένα άκρως εντυπωσιακό happening οι «Sofita & Τhe Blue Sisters» με την μπάντα τους.

Το πλοίο δένει στο «Λιμάνι της καρδιάς» των τηλεθεατών που αγκάλιασαν την εκπομπή και η βραδιά κλείνει με την υπόσχεση πως έρχεται ένα μαγικό καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight