Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ημέρα εθελοντισμού & προσφοράς από την Keller Williams West

Ημέρα εθελοντισμού & προσφοράς από τ...

Διοργανώθηκε η RED Day 2022

Την Πέμπτη 12 Μαΐου, σύσσωμη η ομάδα της Keller Williams West έδειξε έμπρακτα την αγάπη της για την τοπική κοινωνία που δραστηριοποιείται, στο πλαίσιο της RED Day, ημέρα εθελοντισμού και προσφοράς που γιορτάζει παγκοσμίως η Keller Williams κάθε δεύτερη Πέμπτη του Μαΐου.

Σύσσωμο το διοικητικό προσωπικό και οι συνεργάτες της Keller Williams West στην Πάτρα, εργάστηκε εθελοντικά για τον καθαρισμό και καλλωπισμό του προαύλιου χώρου της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Η RED Day συμβολίζει τις έννοιες της ανανέωσης, της κινητοποίησης και της προσφοράς. Οι δράσεις, που οργανώνονται τη συγκεκριμένα μέρα, αναδεικνύουν την υψηλή κοινωνική ευθύνη, που αποτελεί θεμελιώδη λίθο της κουλτούρας της Keller Williams. «Το σημαντικότερο και ουσιαστικότερο που εισπράττουμε μέσα από όλες αυτές τις δράσεις εθελοντισμού και προσφοράς είναι το χαμόγελο, η εγκαρδιότητα, η χαρά, κι αυτό μας γεμίζει δύναμη», δηλώνει ο Operating Principal του γραφείου Θάνος Δούρος.

Η Keller Williams West θεωρεί επίσης πολύ σημαντική τη συνεργασία φορέων και εταιρειών στο πλαίσιο τέτοιων δράσεων κοινωνικής προσφοράς. «Προσδοκούμε μέσω της κοινοποίησης των δράσεων μας, την κινητοποίηση όσο το δυνατό περισσότερων επιχειρήσεων στην κατεύθυνση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο που δραστηριοποιούνται» τονίζει ο κ. Δούρος και προσθέτει: «Σκεφτείτε μόνο αν κάθε εταιρία προσέφερε μια ημέρα εθελοντισμού στον τόπο που δραστηριοποιείται, πόσο καλύτερες θα ήταν οι κοινωνίες που ζούμε!».

Στην φετινή δράση, με την Keller Williams West συνεργάστηκαν εθελοντικά, πέραν της διοίκησης και του προσωπικού της Ψυχιατρικής Κλινικής του ΠΓΝΠ, το καλλιτεχνικό εργαστήριο «Ονείρου Δράσεις» (Παλαιών Πατρών Γερμανού 83), η εταιρεία Dur, το χρωματοπωλείο Μπάκας Γεώργιος (Ερμού 13) και πλήθος άλλων φορέων και ατόμων που προσέφεραν υλικά και προσωπική εργασία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά