Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Έχετε μια τάση φυγής σήμερα και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τα καυτά θέματα της προσωπικής ή επαγγελματικής σας ζωής. Με το να χώνετε το κεφάλι σας στην άμμο όμως δεν θα αποφύγετε τίποτε. Αντίθετα, η όποια καθυστέρηση στην λήψη αποφάσεων θα δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και αγωνιστείτε για όλα εκείνα που πιστεύετε.

Ταύρος

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

Δίδυμοι

Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε διέξοδο εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσετε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

Καρκίνος

Ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή συζητήσεις θα φέρει η μέρα! Ασυνήθιστες και  εντυπωσιακές δραστηριότητες θα σας ενθουσιάσουν. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή ξεκίνημα νέων εγχειρημάτων. Φιλικά συναισθήματα σας κάνουν να νοιώθετε ευχάριστα. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα.

Λέων

Μια δουλειά ολοκληρώνεται σήμερα και πέρα από την λεκτική επιβράβευση για την ποιοτική σας δουλειά θα έχετε και οικονομικά οφέλη. Μια νέα επαγγελματική υποχρέωση θα απαιτήσει την αφοσίωση σας αλλά και πολύ ενέργεια και επιμονή για να μπορέσετε να την διεκπεραιώσετε με επιτυχία, μέσα στα στενά χρονικά όρια που θα σας τεθούν. Με την υπομονή και την υπομονή όλα μπορούν να γίνουν…

Παρθένος

Πολλοί Παρθένοι θα βιώσουν σήμερα την ανεμελιά!  Κάποιοι ενδεχομένως να είναι ευτυχισμένοι με ένα νέο βιβλίο ή κάποιοι να βιώσουν την ευτυχία, του να επιστρέφει στην ζωή τους μια μακροχρόνια χαμένη αγάπη. Άλλοι ίσως να είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια λεπτή πνευματική επαφή με κάποιον από την οικογένειά τους. Όσον αφορά την οικονομική πλευρά, ευχάριστα γεγονότα είναι πιθανά! Ωστόσο, δεν πρέπει να χάσετε τον έλεγχο στο μέτωπο των δαπανών...

Ζυγός

Οι περισσότεροι από τους Ζυγούς θα είναι ευχαριστημένοι με τα γεγονότα της μέρας! Πολλές αναμένεται να είναι οι ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Είναι επίσης  πιθανό να δεχτείτε μια πρόσκληση σε μια εκδήλωση. Εάν αισθάνεστε ωστόσο κουρασμένοι, καλύτερα θα ήταν να αρνηθείτε την πρόσκληση και να απολαύσετε την θαλπωρή του σπιτιού σας. Συνιστάται στην περίπτωση αυτή να ξεκουραστείτε, να κάνετε μια βόλτα στην εξοχή, να δείτε μια όμορφη ταινία ή να διαβάσετε ένα λογοτεχνικό έργο.

Σκορπιός

Θα είστε εξαιρετικά αφηρημένοι κατά τη διάρκεια της μέρας, με αποτέλεσμα ή να ψάχνετε συνεχώς διάφορα πράγματα ή να χάσετε πραγματικά κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό. Σε γενικές γραμμές, η μέρα αυτή δεν έχει στο μενού της ούτε δράματα, ούτε κλάματα, ούτε όμως και χαρές και πανηγύρια. Κάποιο δικό σας άτομο όμως θα βιώνει σημαντικά προβλήματα συναισθηματικής φύσης. Εάν έχετε την διάθεση, προσπαθήστε να το βοηθήσετε ή να το παρηγορήσετε, μην ακυρώνετε όμως τα δικά σας σχέδια για την μέρα.

Τοξότης

Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας. Αφήστε τις σκληράδες και πλησιάστε τον σύντροφο σας. Άκρως συναισθηματική μέρα, ευνοούνται οι σχέσεις, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο.

Αιγόκερως

Μπορεί να προκαλέστε πολύ μεγαλύτερες ζημιές στα συμφέροντα σας από ότι φαντάζεστε, εάν δεν καταφέρετε να θέσετε υπό έλεγχο τα νεύρα σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Η βιασύνη είναι ένας από τους χειρότερους σύμβουλους σας! Μπορεί να κάνετε πολλά και σημαντικά λάθη, πέρα από το ενδεχόμενο να έχετε κάποιο ατύχημα…

Υδροχόος

Ανυπομονησία σας πιάνει... Σας προβληματίζει το γεγονός ότι, ενώ κάνατε ότι έπρεπε, τα πράγματα δεν λένε να αλλάξουν πορεία. Μήπως περιμένατε πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

Ιχθείς

Η εγωιστική σας συμπεριφορά μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με το περιβάλλον σας, επαγγελματικό ή οικογενειακό. Μην δημιουργείτε θέματα εκεί που δεν υπάρχουν… Επαγγελματικά τουλάχιστον χρειάζεται λίγη υπομονή, μια και σύντομα θα εμφανιστούν στον δρόμο σας νέες επαγγελματικές προοπτικές και ίσως μια πρόταση για επιχειρηματική συνεργασία.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being