Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Tέλος το κρυφτούλι των «ατελειών»: Εξώφυλλο με καισαρική τομή και πασαρέλα με αντλία ινσουλίνης

Tέλος το κρυφτούλι των «ατελειών»: Εξώφυ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μοντέλο του Sports Illustrated και η κόρη της Κέιτ Μος καλούν τις γυναίκες να φαίνονται οι γυναίκες όπως πραγματικά είναι

Τα γκρίζα φυσικά μαλλιά, η ανεπανάληπτη Τζέιν Φόντα που αστειεύεται με όλα τα γνωρίσματα της τρίτης ηλικίας στο σήριαλ «Γκρεις και Φράνκι», η πρωτόγνωρα αποκαλυπτική γκαρνταρόμπα της εγκυμονούσας Ριάνα, πολλές stars που αρνούνται το photoshop στα περιοδικά συγκαταλέγονται μεταξύ πολλών άλλων στο κοινωνικό κίνημα της γυναικείας ενδυνάμωσης και αποδοχής το οποίο έχει πάρει ορμητικές, οικουμενικές διαστάσεις. Τέλος στην καταπίεση του να δείχνεις πάντα όμορφη και νέα με άψογα χαρακτηριστικά αρνούμενη όλα όσα έχουν συμβεί στην εικόνα σου και στη ζωή σου, μας λένε η μια μετά την άλλη εκπρόσωποι του θεάματος και της μόδας, με σημαντικά brands ομορφιάς να ακολουθούν και να επενδύουν στο ρεύμα.

Ειδικά τα μοντέλα που συμμετέχουν σε αυτή τη στροφή ενώ αποτελούν τα κατεξοχήν beauty icons, κάνουν το θέμα ακόμα πιο σημαντικό, αρνούμενα να κρύψουν τις «ατέλειές» τους.

Πολλά  ήταν τα δημοσιεύματα για την αντλία ινσουλίνης σε κοινή θέα μέσα από διάφανο φόρεμα που επέδειξε η κόρη της Κέιτ Μος, Λίλα στο φαντασμαγορικό Met Gala. Δεν την πτόησε να φανεί η ασθένειά της στο πιο πολύκροτο red carpet του κόσμου. Υπάρχει όμως και μια ακόμα πιο κοινή «διαφορετικότητα» που δεν συνήθιζαν να εμφανίζουν τα μοντέλα μέχρι τώρα: την ουλή που αφήνει μια καισαρική τομή. Και αυτό το φρούριο όμως έπεσε, από το μοντέλο Kelly Hughes, που πόζαρε για τεύχος του περιοδικού «Sports Illustrated» με χαμηλόμεσο super sexy μπικίνι που δεν κρύβει το σημάδι από την επέμβαση. Ετσι όμως κατάφερε   να κρατήσει το μωρό της στην αγκαλιά της!

Πίσω από αυτή την πρωτοβουλία, αφού για πρώτη φορά παρουσιάζεται σε διάσημο life style εξώφυλλο κάτι τέτοιο, βρίσκεται μια ακόμα γυναίκα, η Chelsea Hirschhorn, δημιουργός της Frida Mom, μιας εταιρείας που επιδιώκει να υποστηρίξει όλες τις γυναίκες που βλέπουν το σώμα τους να μεταμορφώνεται μέσα από τη μητρότητα. Στόχος της ήταν να «δείξουμε την ομορφιά της μητρότητας, να βοηθήσουμε τις γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε καισαρική τομή να αισθανθούν περήφανες για τον τρόπο για τον οποίο έφεραν ένα μωρό στον κόσμο και να κανονικοποιήσουμε τη συζήτηση για την επιλόχειο ανάρρωση του σώματος».

Όπως πρόσθεσε το ίδιο το μοντέλο στο αμερικανικό Glamour: «Σήμερα συμβαίνει μια τεράστια στροφή στην κοινωνία, προς τη συμπερίληψη και την ενδυνάμωση μέσα από τις ατέλειές μας. Αυτή η φωτογραφία, που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω την ουλή μου για πρώτη φορά, συμβολίζει περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη έχω βγάλει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View