Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αυτή είναι η πατρινή εταιρεία που συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση για το ηλεκτρονικό εμπόριο στο Ζάππειο

Αυτή είναι η πατρινή εταιρεία που συμμετ...

ECDM: E-commerce& digital marketing expo στις 14&15 Μαΐου

Μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ θα διοργανωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, που απευθύνεται σε επαγγελματίες του ηλεκτρονικού επιχειρείν, σε ιδιοκτήτες και στελέχη eshop αλλά και σε κάθε επιχείρηση με παρουσία στο διαδίκτυο.

Εκτός από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής eshop στην χώρα μας, μεταξύ των εκθετών θα βρίσκονται και εταιρείες με γενικότερη παρουσία στο ηλεκτρονικό εμπόριο, όπως εταιρείες μεταφορών - Κούριερ, digital marketing, κ.α.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα διοργανωθεί παράλληλο συνέδριο με κορυφαίους ομιλητές από όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και του Πατρινού Σωτήρη Ασημακόπουλου, Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντή Τεχνικού Τμήματος της BitMyJob, εταιρείας κατασκευής ιστοσελίδων και eshop με έδρα την Πάτρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η BitMyJob θα έχει έντονη και διακεκριμένη παρουσία σε αυτή την κορυφαία έκθεση για το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς αποτελεί και Μέγα Χορηγό της διοργάνωσης.

Η επίσκεψη στην έκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ, και μην διστάσετε να επισκεφθείτε το περίπτερο της BitMyJob, να γνωριστείτε με την πατρινή ομάδα, και να ανταλλάξετε απόψεις για τις νέες τάσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Το περίπτερο της BitMyJob θα βρίσκεται στο HALL C και στον αριθμό C18b.

Περισσότερα για την έκθεση εδώ: www.ecdmexpo.com

Info

bitmyjob.gr

Πανεπιστημίου 185, Πάτρα

τηλ: 2612 615218

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά