Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Η απόφαση για την οικονομική ενίσχυση των παραγωγών κορινθιακής σταφίδας, ποιο ποσό θα λάβουν οι δικαιούχοι

Η απόφαση για την οικονομική ενίσχυση τω...

Ενισχύσεις 4,6 εκ. ευρώ σε 5.909 παραγωγούς

Ενισχύσεις 4,6 εκ. ευρώ σε 5.909 παραγωγούς κορινθιακής σταφίδας, θα δώσει το ΥΠΑΑΤ. Tι αναφέρει το νέο ΦΕΚ για το ποσό τις ενίσχυσης που θα λάβουν ανα στρέμμα.

Συγκεκριμένα,  δημοσιεύθηκε στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για την ενίσχυση των παραγωγών κορινθιακής σταφίδας προκειμένου να αναπληρωθεί η απώλεια εισοδήματος που έχουν υποστεί, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, υπογεγραμμένη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Γεωργαντά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Η ενίσχυση του ΥΠΑΑΤ αφορά 5.909 παραγωγούς. Το ποσό της ενίσχυσης ανέρχεται σε 4.640.000 εκατ. ευρώ και αφορά σε 5.909 παραγωγούς που βρίσκονται στο καθεστώς των συνδεδεμένων ενισχύσεων και καλλιεργούν 85.823 στρέμματα κορινθιακής σταφίδας. Το ποσό που αναλογεί ανά στρέμμα είναι 54,7 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ, ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει τον χρόνο πληρωμής των παραγωγών σταφίδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις