Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΚΙΝΑΛ: Πρόωρες εκλογές ζητεί ο Νίκος Ανδρουλάκης - Τα δύο επικρατέστερα ονόματα για την παράταξη

ΚΙΝΑΛ: Πρόωρες εκλογές ζητεί ο Νίκος Ανδ...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα για πρόωρες εκλογές στέλνει ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης με συνέντευξή του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, καθώς τονίζει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη αδυνατεί να διαχειριστή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει βρεθεί η χώρα.
Ο πρόεδρος της παράταξης σε συνέντευξή του στο OPEN πριν από τρεις μήνες, είχε δηλώσει ότι πως θα ήταν ανεύθυνο και αναξιόπιστο το αίτημα για εκλογές ενώ ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊό καθημερινά ήταν τριψήφιος.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε στο OPEN η Κάτια Φωτιάδου, η ύφεση της πανδημίας του κορονοϊού που συνοδεύεται με την άρση των μέτρων που ισχύει από την Πρωτομαγιά, αλλά και η ασφυκτική πίεση που βιώνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τις αυξήσεις στην ενέργεια, φαίνεται πως οδηγούν τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ σε αίτημα για πρόωρες εκλογές.

Ο κ. Ανδρουλάκης ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση υπογραμμίζοντας πως οι υπουργοί της έχουν πλέον κατεβάσει τα μολύβια, με μοναδικό υπεύθυνο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, διασαφηνίζει ότι δεν επιθυμεί να μπει σε πολιτικά παιχνίδια και να ζητεί συνεχώς προσφυγή στις κάλπες.

Σε κάθε περίπτωση η Χαριλάου Τρικούπη επικεντρώνεται στο 3ο συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί 20 - 22 Μαΐου, αλλά και στην εσωκομματική διαδικασία της προσεχούς Κυριακή για την ανάδειξη των Συνέδρων των τοπικών επιτροπών, αλλά και για το όνομα του κόμματος.

Όπως μετέδωσε στο OPEN, η Κάτια Φωτιάδου, τα δύο επικρατέστερα ονόματα για το κόμμα, που φαίνεται πως έχουν ευρεία αποδοχή στους ψηφοφόρους της παράταξης είναι τα εξής:

ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Παράταξη ή
ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις