Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξοικονομώ: Πάλι "ριγμένη" η Δυτική Ελλάδα - "Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι" στις εντάξεις- Πόσες είχαμε ανά νομό- ΒΙΝΤΕΟ

Εξοικονομώ: Πάλι "ριγμένη" η Δ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τα ποσοστά επιτυχίας ανα περιφερειακή ενότητα και οι βάσεις

Τις 87.578 υποβληθείσες αιτήσεις μονοκατοικιών και μεμονωμένων διαμερισμάτων έφτασε το «Εξοικονομώ 2021» αυτή την φορά με τις 40.145 εξ΄ αυτών να εκτιμώνται αρχικά επιλέξιμες. Ενα ποσοστό επιτυχίας στο 45,8% κάτι που σημαίνει πως στο σύνολο της χώρας, 1 στους 2 μπαίνει στο πρόγραμμα.

Το thebest.gr μίλησε με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βασίλη Αϊβαλή, ο οποίος μας εξήγησε όμως πως τα ποσοστά αυτά δεν αφορούν τη Δυτική Ελλάδα μιας και από την κατανομή του προϋπολογισμού από το Υπουργείο στις Περιφερειακές Ενότητες φαίνεται για άλλη μια φορά πως η Δυτική Ελλάδα είναι «ριγμένη».

Αποτέλεσμα σύμφωνα με τον κο Αϊβαλή είναι -και σύμφωνα με τους εκδοθέντες πίνακες αρχικής κατάταξης υποβληθεισών προτάσεων- οι αρχικά επιλέξιμες προτάσεις να είναι οι εξής ανα περιφερειακή ενότητα:


Στην Αχαΐα: 1325 από τις 4159 υποβληθείσες δηλ. 32% (σχεδόν 1 στους 3)


Στην Αιτωλοακαρνανία: 839 από τις 3338 υποβληθείσες δηλ. 25% (1 στους 4)


Στην Ηλεία : 426 από τις 1096 υποβληθείσες δηλ. 39% (1 στους 2,5)


Συνολικά για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το ποσοστό των κατ’ αρχάς ενταγμένων αιτήσεων για χρηματοδότηση έργων έφτασε μόλις το 30,09% όταν για το σύνολο της επικράτειας πλησίασε το 46%.

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Αϊβαλής, ενημερώνει και για τις βάσεις πάνω από τις οποίες αρχικά εγκρίνεται ένας πολίτης για το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021.

Ακούστε τι λέει στο thebest.gr

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας, για το Εξοικονομώ 2021

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις