Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανοίγει στις 4 Ιουλίου ο Ναός του Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης - Μιλά στο Super B ο ομογενής επιχειρηματίας Ανδρέας Βενιόπουλος

Ανοίγει στις 4 Ιουλίου ο Ναός του Αγίου ...

Στο αποψινό δελτίο ειδήσεων

Οι προσπάθειες της ελληνικής Ομογένειας, των Ελλήνων που ζουν και σταδιοδρομούν στις ΗΠΑ αλλά έχουν πάντα στην καρδιά τους την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, αποδίδουν καρπούς μετά από μια πραγματική Οδύσσεια 20 και πλέον ετών. Ο Ορθόδοξος Ιερός Ναός του Αγίου Νικολάου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης ανοίγει και επισήμως στις 4 Ιουλίου, την ημέρα της Αμερικανικής Εθνικής Επετείου για την Ανεξαρτησία!

Το σχέδιο ανοικοδόμησης του Ιστορικού Ναού παίρνει σάρκα και οστά μετά την προσπάθεια της Ιεράς Ελληνοορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής και Ελλήνων ομογενών επιχειρηματιών και η ιστορική στιγμή της 4ης Ιουλίου αναμένεται από ολόκληρο τον Ελληνισμό των ΗΠΑ σαν μια από τις μεγαλύτερες στιγμές για ένα πραγματικό ελληνοορθόδοξο κόσμημα στην καρδιά του κόσμου!

Για την επίμονη προσπάθεια που απέδωσε καρπούς θα μιλήσει σήμερα από τη Νέα Υόρκη στο αφιέρωμα της τηλεόρασης του SUPER B και στον δημοσιογράφο Γιώργο Πλή, ένας εκ των πρωτεργατών της προσπάθειας αυτής, ο ομογενής επιχειρηματίας Ανδρέας Βενιόπουλος.

Στις 20.45, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του SUPER B.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις