Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Αναγεννητική Μεσοθεραπεία Profhilo: Η Χ. Πετροπούλου μιλάει για τη νέα θεραπεία που υπόσχεται την αναγέννηση του δέρματος

Αναγεννητική Μεσοθεραπεία Profhilo: Η Χ....

Κινητοποιεί το δέρμα και τις βαθύτερες στοιβάδες του

Το υγιές δέρμα έχει σε σωστές αναλογίες δυο δομικά συστατικά, το κολλαγόνο και την ελαστίνη. Αυτά τα δυο δίνουν σφριγηλότητα και ελαστικότητα στους ιστούς. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη ελαττώνονται προοδευτικά με την ηλικία. Εδώ έχει θέση η θεραπεία Profhilo. Είναι ένα νέο είδος θεραπείας, μια αναγεννητική μεσοθεραπεία, που θα σας χαρίσει ορατή λείανση των ρυτίδων, επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας και λάμψη! 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ  ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ PROFHILO

Η αναγεννητική μεσοθεραπεία έχει άμεσο αποτέλεσμα σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα. Είναι μια μη χειρουργική μέθοδος αντιμετώπισης της χαλάρωσης της επιδερμίδας, λειαίνει τις ρυτίδες του προσώπου και αναδιαμορφώνει τους ιστούς.

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Είναι ένας συνδυασμός εξαιρετικά καθαρού υαλουρονικού οξέος, υψηλού (H-HA) και χαμηλού μοριακού βάρους (L-HA). Το υλικό είναι  σε πλήρη συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τα standards του FDA.

ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Το εφαρμόζει ο δερματολόγος με μικρές εγχύσεις σε συγκεκριμένα σημεία στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού ή των χεριών, κοιλιάς, μηρών. Για μία ολοκληρωμένη θεραπεία Profhilo, χρειάζονται 2 με 3 θεραπείες που πραγματοποιούνται ανά 30 ημέρες. Η όλη διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και διαρκεί ελάχιστα λεπτά.

Έχουμε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε την εφαρμογή Profhilo με άλλες θεραπείες όπως ραδιοσυχνότητες ή βοτουλινική τοξίνη για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  • Σε αντίθεση με τα κοινά fillers, που αναπληρώνουν τον όγκο που έχει χαθεί με την πάροδο του χρόνου, η συγκεκριμένη θεραπεία, μέσα από τη διάχυση του υλικού, δημιουργεί εκ νέου όγκο στους ιστούς μέσω της παραγωγής νέου κολλαγόνου στο δέρμα. Είναι κάτι ανάμεσα σε μεσοθεραπεία και filler.
  • Είναι μια θεραπεία όχι μόνο για το πρόσωπο αλλά και για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος στα μπράτσα, την κοιλιά, τους γλουτούς και τους μηρούς. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το εξειδικευμένο προϊόν Profhilo Body, που είναι για ενέσιμη θεραπεία στο σώμα.
  • Στην ουσία μιλάμε για μια νέας φιλοσοφίας θεραπεία. Ο στόχος της δεν είναι η απλή αποκατάσταση των όγκων, αλλά η κινητοποίηση του ίδιου του δέρματος και των βαθύτερων στοιβάδων, ώστε να οδηγήσει στην αναγέννησή του!

 

Dr. Χαριτίνη Πετροπούλου, MD, PhD
Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος
Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
Τ. ιατρός Νοσ. "Α. Συγγρός"
Μετεκ/σα στο St. Thomas” Hospital, Λονδίνο
Μέλος της Ευρωπαϊκής Δερματολογικής Εταιρείας
[email protected]
www.dermaesthetics.gr
Facebook: Δερματολόγος Πάτρα – Charitini Petropoulou – Dermaesthetics
Instagram: dermaesthetics.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View